Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Cristy Žmahar: Nebesa zdravijo – Vodnik za duhovno zdravljenje žalujočih in zgodba o ljubezni, ki nikoli ne umre

Cristy Žmahar: Nebesa zdravijo – Vodnik za duhovno zdravljenje žalujočih in zgodba o ljubezni, ki nikoli ne umre

 27,90 z DDV

Kategorija: knjige > duhovnost
Format: mehka vezava
ISBN: 978-961-93045-4-9

Ni na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Knjiga Nebesa zdravijo je napisana po resničnih dogodkih iz življenja avtorice. V knjigi je opisana zgodba o težki preizkušnji, ko se mora avtorica soočiti z dejstvom, da je njeno mamo doletela zahrbtna bolezen. V njun ljubeč odnos vstopi rak, ki naznani začetek borbe za življenje, borbe, ki se konča z izgubo in srce parajočim žalovanjem.

To je zgodba, ki jo živi veliko ljudi. Knjiga je tudi priročnik za vse tiste, ki so nekoga izgubili. S posebnimi tehnikami, ki jih je s pomočjo svojih izkušenj razvila avtorica in ki so pomagale njej, bralec spozna nov način spopadanja z žalostjo in žalovanjem. V knjigi boste našli tudi poseben dnevnik in meditacije za pomoč pri izražanju žalosti in delu na občutkih, ki jih povzroči izguba. Avtorica bralcu približa tudi odgovor na vprašanje, ki si ga je postavil že vsak živeči na Zemlji: „Ali obstaja življenje po “smrti”?“ Z avtoričino osebno zgodbo in zgodbami drugih ljudi se Nebesa približajo Zemlji.

Zadnji del knjige tvorijo odgovori iz nebes, odgovori, kako pomagati bolnim in žalujočim, in odgovori o večnosti življenja. Morda boste ravno v pričujoči knjigi našli način, kako se povezati z ljubljenimi preminulimi. To je knjiga, ki nudi uteho, daje upanje, nam približa duhovni svet in nam pokaže, da ljubezen nikoli ne umre.