Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Suzan E Brown, Larry Trivieri: Alkalizirajte se v praksi

Suzan E Brown, Larry Trivieri: Alkalizirajte se v praksi

 12,95 z DDV

Format: mehka vezava
ISBN: 978-961-93045-2-5

Ni na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Kislinsko-bazični prehranski vodnik – Preprosti napotki in recepti o živilih in njihovih učinkih na pH vrednosti

V zadnjih letih raziskovalci z vsega sveta veliko govorijo o pomembnosti kislo-bazičnega ravnotežja. Ko se telo nahaja v pH ravnotežju, ste deležni izvrstnega zdravja. Ko telo ne deluje pravilno, se začne razvijati bolezen, kar povzroči različne težave – od zmanjševanja kostne mase do prezgodnjega staranja in drugih tegob. Ključ za zdravo pH se skriva v pravilni prehrani, toda dolga časa smo v prehranskih vodnikih zaman iskali obširne sezname jedi in živil. Vsaj do zdaj.
Kislinsko-bazični prehranski vodnik je nepogrešljiv priročnik za vse ljudi, ki želijo popestriti izbor svoje prehrane. V prvem delu knjige si lahko preberete pojasnila, kako prehrana vpliva na kislo-bazično okolje telesa. V nadaljevanju sledi seznam na desetine jedi in živil ter njihove kislo-bazične učinke. V seznam niso vključena le posamična živila, kot so sadje in zelenjava, ampak tudi priljubljene kombinacije živil in celo hitra prehrana, kot so hamburgerji in francoski krompirček. Ne le, da boste tako izvedeli, ali je določeno živilo kislo ali bazično; hkrati se boste tudi poučili, v kolikšni meri to živilo vpliva na telo. Pri izbiri jedi in živil, ki so za vas najbolj primerne, vas bodo vodile tudi poučne priloge.
Kislo-bazični prehranski vodnik je prva knjiga te vrste, s pomočjo katere boste doma, v restavracijah in drugod vedno znali sestaviti jedilnik, ki bo koristil vašemu zdravju in zadostil vašim prehranskim ciljem.