Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
SREČA – KOMPLET VILINSKIH SIMBOLOV – moški in ženski obesek s simbolom za Srečo ter cekinček za Strast

SREČA – KOMPLET VILINSKIH SIMBOLOV – moški in ženski obesek s simbolom za Srečo ter cekinček za Strast

 63,97 z DDV

Vilinski simbol sreče se imenuje Kaler Adali – zapis čiste pozitivne energije, ki jo ponazarja navpičnica moči s križiščem sedanjosti trenutka v sredini. Njegovo gorišče nas opominja, da je sreča trenutno stanje duha, ki ga ne moremo prenesti v preteklost ali prihodnost, ampak izvira iz polne zavesti in enotnosti z vesoljem prav v tem hipu, ki ga dihamo zdaj.

 

Ni na zalogi

Opis

SREČA – Vilinski simbol sreče se imenuje Kaler Adali – zapis čiste pozitivne energije. Ponazarja jo navpičnica moči s križiščem sedanjosti trenutka v sredini. Njegovo gorišče nas opominja, da je sreča trenutno stanje duha, ki ga ne moremo prenesti v preteklost ali prihodnost, ampak izvira iz polne zavesti in enotnosti z vesoljem prav v tem hipu, ki ga dihamo zdaj.

Kaler Adali in AUDENTES DEUS IPSE IUVAT.

Vilinski simbol z vibracijo sreče poskrbi, da je “tisti” kanček sreče na vaši strani, napis pa vas vedno znova opomni, da je SREČA NA STRANI POGUMNIH.

Pravo, pristno srečo občutimo takrat, ko vemo, da smo na pravi poti, ko smo sami s sabo zadovoljni in pomirjeni. Ne zgodi, ko nas okolica sprejema, niti ko dosežemo svoje cilje.

Zgodi se takrat, ko začnemo vzpostavljati odnos s samim seboj. Ko začnemo sprejemati izzive, da sebe sploh lahko začnemo spoznavati in se presegati. Ko začnemo delati korake.

Ko enkrat pridemo do točke, da je bolj kot končni rezultat pomembno to, da sami res naredimo tisto, kar mislimo, da je prav. Da premagamo strah, ki se je nekoč, od nekje naselil v nas. In ko med potmi izberemo tisto, ki je prava, ne tiste, ki je najlažja.

Material: nerjaveče jeklo

VEČ O SIMBOLIH, SI LAHKO PREBERETE TUKAJ ——->  VILINSKI SIMBOLI