Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
LJUBEZEN – AMAR NAT

LJUBEZEN – AMAR NAT

 14,97 z DDV

Ljubezen je prvinska notranja kvaliteta, katero smo poklicani razvijati v svojem življenju. Prvi korak storimo takrat, ko sprejmemo sebe in se naučimo imeti radi takšne, kakršni smo. Tedaj smo sposobni ljubiti tudi druge in mogočno energijo ljubezni, izžarevati navzven, do vseh in do vsega.

ŽELIM IZVEDETI VEČ O SIMBOLIH —>PREBERI VEČ

Na zalogi
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

AMAR NAT je zasnovan tako, da v naše življenje privabi čim več ljubezni in nas popolnoma prežame z njeno božansko vibracijo. Ljubezen našemu bivanju v fizični reinkarnaciji podeli nov smisel in pravo vrednost. Preobraža nas in plemeniti, saj zna iz nas potegniti tisto najboljše in nas ponovno poveže z našim najglobljim bistvom, ki ponovno zacveti in zažari.
Simbol AMAR NAT tvori navpičnica moči, ki jo v gorišču seka krog neskončnosti in brezmejnosti. Na obeh koncih sedita dve altani, usmerjeni druga proti drugi in hrepeneči po končni združitvi v krogu večnosti. Nad njima sedita točki pomena, ki osmišljata simbol na najgloblji ravni. Vilinski znak ljubezni uporabite tedaj, ko si želite priklicati veliko več ljubezni v svoj vsakdan. Pomaga vam tudi pri iskanju sreče v partnerskih zvezah in vas popelje na romantično pot vznemirljive zaljubljenosti, na kateri boste hodili po oblakih ali pa vsaj nekaj centimetrov nad tlemi.

Poleg tega Amar Nat blagodejno vpliva na srce in pljuča ter pomaga pri celjenju ljubezenskih ran iz preteklosti ali sedanjosti. Ljubezen je cement vesolja, brez katerega bi svetovi razpadli, lepota in smisel pa bi izginila.

Material: baker ali medenina
Premer amuleta: 3 cm