Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Parfum Wealth (BOGASTVO, OBILJE)- The Secret Eight – Moški

Parfum Wealth (BOGASTVO, OBILJE)- The Secret Eight – Moški

 27,79 z DDV

Parfum Wealth (BOGASTVO, OBILJE) – Moški parfum, katerega posebnost je posebna formula, ki ima zelo podoben učinek, kot feromoni. Z njegovo pomočjo, neustavljivo privlačite ljudi, s katerimi ste kompatibilni in omilite trenja s tistimi, ki vam sicer niso prav naklonjeni.

Količina: 30ml

Ni na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Parfum Wealth – Parfumi The Secret Eight. Moški parfum, katerega posebnost je formula, ki ima podoben učinek, kot feromoni (ni pa živalskega izvora!). Z njegovo pomočjo, neustavljivo privlačite ljudi, s katerimi ste kompatibilni in omilite trenja s tistimi, ki vam sicer niso prav naklonjeni. Parfum ne bo prekril vašega osebnega vonja, ampak se razvije vonj šele v stiku z vašo kožo. To omogoči, da parfum na vsaki diši popolnoma drugače. Deluje tudi, ko se vam zdi, da ne diši več.

V kolekciji imamo na voljo 2 različna moška parfuma:

  • Bogastvo, Blagostanje in Blaginja – Altres Etari
  • Ljubezen – Amar Nat

1.) Moški parfum – Altres Etari

S pomočjo simbola Altres Etari lahko pritegnete v vaše življenje vse materialne stvari, ki so potrebne, da občutite osebno izpolnitev, blagostanje, uspeh, harmonijo in notranji mir. Simbol bogastva dviguje našo vibracijo in vam pomaga, da v življenje pritegnete materialne stvari in stanja, ki jih potrebujete za brezskrbno opravljanje svojega poslanstva na Zemlji.

2.) Moški parfum – Amar nat

Vsebuje vibracijo in energijo vilinskega simbola Amar Nat (ljubezen) zaradi česar ste privlačnejše, predvsem pa v svoje življenje lažje pritegnete vse, kar si želite. Parfum vsebuje visoko koncentracijo spojine, ki vas naredi zanimive in privlačne ljudem s katerimi ste kompatibilni in omili trenja s tistimi, ki vam sicer niso prav naklonjeni. Vonj je zelo nevsiljiv in vsaka oseba ga bo dojemala drugače. Četudi ga ne vonjate, deluje.

Sestavine:

Glavna nota parfumov The Secret Eight Love je češnja, The Secret Eight Wealth kokos.

Glavni noti opojnega parfuma The Secret Eight Happiness pa sta cvetova pomaranče in češnje…

Sestavine (INCI): alcohol denat., fragrance, dipropylene glycol, PPG-20 Methyl Glucose Ether, D-panthenol

Parfum Wealth – Parfumi The Secret Eight. Ljudje zaznavamo okolico s čutili, od katerih je najbolj intenzivno in primarno čutilo voh. Vonjave, ki jih povezujemo s pozitivnimi izkušnjami, doživljamo kot prijetne, tiste, povezane z neprijetnimi izkušnjami, pa kot odbojne. Včasih do te mere, da podzavestno zavrnemo osebo, na kateri prepoznavamo takšen vonj.

Dokazano je, da vonjave v nas sprožajo različne kemične procese, ki bistveno vplivajo na to, kako se počutimo in odzivamo, pa tudi na medsebojno simpatijo in privlačnost. S ponosom vam predstavljamo energijsko informirano kolekcijo dišav “The Secret Eight” ki dišavam dodajo misteriozno moč Vilinskih simbolov. Na voljo ženski in moški parfum:

  • The Secret Eight – Love &  The Secret Eight – Wealth in The Secret Eight – Happiness.

Parfum The Secret Eight – več kot le lep vonj.