Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 21,48
Parfum Wealth (BOGASTVO, OBILJE)- The Secret Eight – Ženski
Akcija

Parfum Wealth (BOGASTVO, OBILJE)- The Secret Eight – Ženski

 27,79 z DDV

Parfum Wealth (BOGASTVO, OBILJE) – Ženski parfum, katerega posebnost je posebna formula, ki ima zelo podoben učinek, kot feromoni. Z njegovo pomočjo, neustavljivo privlačite ljudi, s katerimi ste kompatibilni in omilite trenja s tistimi, ki vam sicer niso prav naklonjeni.

Količina: 30ml

Na zalogi
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Parfum Wealth – Parfumi The Secret Eight. Ženski parfum, katerega posebnost je formula, ki ima podoben učinek, kot feromoni (ni pa živalskega izvora!). Z njegovo pomočjo, neustavljivo privlačite ljudi, s katerimi ste kompatibilni in omilite trenja s tistimi, ki vam sicer niso prav naklonjeni. Parfum ne bo prekril vašega osebnega vonja, ampak se razvije vonj šele v stiku z vašo kožo. To omogoči, da parfum na vsaki diši popolnoma drugače. Deluje tudi, ko se vam zdi, da ne diši več.

V kolekciji imamo na voljo 2 različna ženska parfuma:

  • Bogastvo, Blagostanje in Blaginja – Altres Etari
  • Ljubezen – Amar Nat

1.) Ženski parfum – Altres Etari

S pomočjo simbola Altres Etari lahko pritegnete v vaše življenje vse materialne stvari, ki so potrebne, da občutite osebno izpolnitev, blagostanje, uspeh, harmonijo in notranji mir. Simbol bogastva dviguje našo vibracijo in vam pomaga, da v življenje pritegnete materialne stvari in stanja, ki jih potrebujete za brezskrbno opravljanje svojega poslanstva na Zemlji.

2.) Ženski parfum – Amar nat

Vsebuje vibracijo in energijo vilinskega simbola Amar Nat (ljubezen) zaradi česar ste privlačnejše, predvsem pa v svoje življenje lažje pritegnete vse, kar si želite. Parfum vsebuje visoko koncentracijo spojine, ki vas naredi zanimive in privlačne ljudem s katerimi ste kompatibilni in omili trenja s tistimi, ki vam sicer niso prav naklonjeni. Vonj je zelo nevsiljiv in vsaka oseba ga bo dojemala drugače. Četudi ga ne vonjate, deluje.

Sestavine:

Glavna nota parfumov The Secret Eight Love je češnja, The Secret Eight Wealth kokos.

Glavni noti opojnega parfuma The Secret Eight Happiness pa sta cvetova pomaranče in češnje…

Sestavine (INCI): alcohol denat., fragrance, dipropylene glycol, PPG-20 Methyl Glucose Ether, D-panthenol

Parfum Wealth – Parfumi The Secret Eight. Ljudje zaznavamo okolico s čutili, od katerih je najbolj intenzivno in primarno čutilo voh. Vonjave, ki jih povezujemo s pozitivnimi izkušnjami, doživljamo kot prijetne, tiste, povezane z neprijetnimi izkušnjami, pa kot odbojne. Včasih do te mere, da podzavestno zavrnemo osebo, na kateri prepoznavamo takšen vonj.

Dokazano je, da vonjave v nas sprožajo različne kemične procese, ki bistveno vplivajo na to, kako se počutimo in odzivamo, pa tudi na medsebojno simpatijo in privlačnost. S ponosom vam predstavljamo energijsko informirano kolekcijo dišav “The Secret Eight” ki dišavam dodajo misteriozno moč Vilinskih simbolov. Na voljo ženski in moški parfum:

  • The Secret Eight – Love &  The Secret Eight – Wealth in The Secret Eight – Happiness.

Parfum The Secret Eight – več kot le lep vonj.

Nazadnje ogledani izdelki

365 DANA OSVJEŠTAVANJA (PRIROČNIK) – AVTOR: ANA BUČEVIĆ (prednaročila)

 13,99 z DDV
365 DANA OSVJEŠTAVANJA :
“365 dnevno osvještavanje – 365 dnevno ozaveščanje  priročnik, je oblikovan kot vaš zaveznik vsak dan v letu.
Da vam pomagam v vsakem dnevu ozavestiti nekaj o življenju, kar vam lahko služi, da se naučite, duhovno rastete in dodate najpomembnejšo začimbo dnevu, ki prihaja: modrost. Ker resnično živijo le tisti, ki znajo živeti.. . ♡ ” 
Ana Bučević
365 dnevno osvještavanje je priročnih v HRVAŠKEM JEZIKU!
OBVESTILO: Sprejemamo prednaročila. Izdelek bo odposlan takoj, ko prejmemmo pošiljko. Hvala za razumevanje.

DRION 240mm – dnevni vložki (1 paket)

 4,00 z DDV

Ultra tanki 8 slojni vložki s krilci iz 100% naravnih in okolju prijaznih materialov, ki ne dražijo kože, ne vsebujejo kemikalij, nimajo stranskih učinkov, izjemno hitro vpijajo in prepuščajo zrak.
En paket vsebuje 10 vložkov za čas menstruacije z dimenzijo 240 mm.

NEGATIVNI IONI V higienskih vložkih
Vložek z negativnimi ioni oddaja negativne ione, ki proizvedejo velike količine kisika. Proizvedeni kisik bo ubil bakterije in viruse, s katerimi pride v stik.
Negativni ioni se pomikajo skozi maternico skozi vagino, kar izboljšuje pretok krvi in tako poskrbi za nemoteno in enakomerno odtekanje menstrualne krvi. Vnetje in neprijeten vonj sta minimalna.

(FAR-IR) Infrardeče valovanje v higienskih vložkih
Daljno območje infrardečega valovanja ustvarja dodatno toploto, ki povečuje pretok krvi in pomaga uravnavati maternično steno. Infrardeče valovanje bo prav tako olajšalo bolečine in z odstranjevanjem vlage preprečevalo razmnoževanje glivic ter minimiziralo neprijeten vonj.

 

TERILNIK (MALI) za začimbe/zelišča/kozmetične pripravke

 5,50 z DDV

Keramičen terilnik, ki je zelo priročen, za izdelavo domačih kozmetičnih pripravkov, trenje zelišč ali začimb.