Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Bogastvo – Altres Etari – Obesek z verižico iz jekla

Bogastvo – Altres Etari – Obesek z verižico iz jekla

 29,90 z DDV

Bogastvo – Altres Etari – Obesek z verižico iz jekla s pomočjo simbola Altres Etari pritegnemo v naše življenje vse materialne stvari, ki so potrebne, da občutimo osebno izpolnitev. Blagostanje, uspeh, harmonija in notranji mir.

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Bogastvo – Altres Etari – Obesek z verižico iz jekla

Obesek imejte čim bližje svojemu telesu, natančneje, v območju energije, ki obdaja vaše telo (Aura). Dajte ga v žep, torbico, denarnico, na delovno mizo ali zvečer pod blazino.Tako bo učinkoviteje deloval v vaši podzavesti, ko boste spali. Ko spimo, tudi mnoge naše telesne funkcije spijo in zaradi tega energije v telesu lažje tečejo.

Bogastvo – Altres Etari Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije. S ponavljanjem mantre, ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

Vzemite amulet čim bolj pogosto v svoje roke in v svojem umu prosite za pomoč in verbalizirajte nekajkrat njegovo ime (simbolna mantra) in se osredotočite na to, kar želite.

Mantra simbola bogastva se imenuje Altres Etari.

Material: nerjaveče jeklo

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja.

Dodatne informacije

Izberi dolžino verižice

45 cm, 50 cm