Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Ljubezen – Amar Nat – Obesek z verižico iz jekla

Ljubezen – Amar Nat – Obesek z verižico iz jekla

 29,90 z DDV

Ljubezen – Amar Nat – Obesek z verižico iz jekla je prvinska notranja kvaliteta, katero smo poklicani razvijati v svojem življenju. Prvi korak storimo takrat, ko sprejmemo sebe in se naučimo imeti radi takšne, kakršni smo. Tedaj smo sposobni ljubiti tudi druge in mogočno energijo ljubezni, izžarevati navzven, do vseh in do vsega.

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Ljubezen – Amar Nat – Obesek z verižico iz jekla

Obesek Ljubezen – Amar Nat oziroma vilinski simbol ljubezen, vas uskladi z energijo ljubezni, jo pritegne v vaše življenje in vas z njo obda. Ljubezen je najpomembnejša stvar na svetu, saj je povezana z vsem kar ste, kar počnete in kar v življenju imate. Vpliva na vse nivoje vaše biti in je ni mogoče pretentati. Kar imate resnično radi, raste in cveti.

V nasprotnem primeru, do česar ljubezni ne čutite, ne bo uspevalo.

Obesek Ljubezen – Amar Nat pomaga preseči težave, ki so nastale zaradi strahu in škodljivih prepričanj, ki so vam v bila vsajena že v zgodnji mladosti in zaradi katerih ne znate ali ne zmorete imeti radi sebe. To se kot posledica izraža tudi v slabi samopodobi, ne-samozavesti in ne-zadovoljujočih ali konfliktnih odnosih z drugimi.

Pripomore tudi, da vzljubite svoje telo, kar vpliva tako na vase fizično kot psihično zdravje, ter hormonsko ravnovesje. Amulet Ljubezen oz. njen simbol je zasnovan tako, da v naše življenje privabi čim več ljubezni.

Obesek Ljubezen nas prežame z božansko vibracijo. Ljubezen našemu bivanju v fizični reinkarnaciji podeli nov smisel in pravo vrednost. Preobraža nas in plemeniti, saj zna iz nas potegniti tisto najboljše. Ponovno nas poveže z našim najglobljim bistvom, ki ponovno zacveti in zažari.

Obesek ljubezen imejte čim bližje svojemu telesu, natančneje, v območju energije, ki obdaja vaše telo (Aura). Dajte ga v žep, torbico, denarnico, na delovno mizo ali zvečer pod blazino, da bo učinkoviteje deloval v vaši podzavesti, ko boste spali. Ko spimo, tudi mnoge naše telesne funkcije spijo in zaradi tega energije v telesu lažje tečejo.

Obesek Ljubezen ima tudi svojo mantro

Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre, pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

Vzemite obesek ljubezen čim bolj pogosto v svoje roke in v svojem umu prosite za pomoč in verbalizirajte nekajkrat njegovo ime (simbolna mantra) in se osredotočite na to, kar želite.

Mantra simbola ljubezen se imenuje Amar Nat.

Material: nerjaveče jeklo

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja.

Dodatne informacije

Izberi dolžino verižice

45 cm, 50 cm