Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Moč – Pin Anar – Obesek z verižico iz jekla
Akcija

Moč – Pin Anar – Obesek z verižico iz jekla

 29,90 z DDV

Moč – Pin Anar – Obesek z verižico iz jekla

Simbol Moč – Pin Anar raztaplja občutke nemoči in obupa, daje nov smisel na videz zapravljenim življenjem in v bolnih, poraženih in trpečih ljudeh prebuja novo obnovitveno moč, pri čemer aktivira najgloblje in najbolj skrite zaloge energije v nas. Pin Anar krepi vaše materialno, astralno in mentalno telo ter odpravil energijske blokade, ki preprečujejo, da bi energija prosto tekla skozi nas.

 

 

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Moč – Pin Anar – Obesek z verižico iz jekla

Moč – Pin Anar imejte čim bližje svojemu telesu, natančneje, v območju energije, ki obdaja vaše telo (Aura). Dajte ga v žep, torbico, denarnico, na delovno mizo ali zvečer pod blazino, da bo učinkoviteje deloval v vaši podzavesti, ko boste spali. Ko spimo, tudi mnoge naše telesne funkcije spijo in zaradi tega energije v telesu lažje tečejo.

Moč – Pin Anar ima tudi svojo mantro

Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre, pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

Material: nerjaveče jeklo

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja.

 

Dodatne informacije

Izberi dolžino verižice

45 cm, 50 cm