Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Plodnost – Eili Liburi – Obesek z verižico iz jekla

Plodnost – Eili Liburi – Obesek z verižico iz jekla

 29,90 z DDV

Plodnost – Eili Liburi – Verižica z obeskom iz jekla – Naj simbol plodnost pomaga odpreti vrata konstruktivni in kreativni energiji plodnosti in rodnosti. Ustvarja vedno nove oblike življenja. Uporabite ga tudi takrat, ko:

  • se počutite nekoristne in odveč
  • ne najdete smisla in pozitivnih posledic svojih dejavnosti
  • se vam zazdi, da vaši vsakdanji trenutki minevajo v prazno
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Plodnost –Eili Liburi – Obesek z verižico iz jekla

Plodnost – Eili Liburi deluje v smeri odpiranja vrat konstruktivni in kreativni energiji plodnosti in rodnosti, ki ustvarja vedno nove oblike življenja.

Obesek plodnost imejte čim bližje svojemu telesu. Nosite ga v območju energije, ki obdaja vaše telo (Aura). Dajte ga v žep, torbico, denarnico, na delovno mizo ali zvečer pod blazino. Tako bo učinkoviteje deloval v vaši podzavesti, ko boste spali. Med spanjem, mnoge naše telesne funkcije spijo in zaradi tega energije v telesu lažje tečejo.

Obesek Plodnost ima tudi svojo mantro

Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije. S ponavljanjem mantre, ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

Vzemite obesek plodnost čim bolj pogosto v svoje roke in v svoj um prosite za pomoč. Verbalizirajte nekajkrat njegovo ime (simbolna mantra) in se osredotočite na to, kar želite.

Mantra simbola plodnost se imenuje Eili Liburi

Material: nerjaveče jeklo

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja.

Dodatne informacije

Izberi dolžino verižice

45 cm, 50 cm