Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Privlačnost – Aurom Bei – Obesek z verižico iz jekla

Privlačnost – Aurom Bei – Obesek z verižico iz jekla

 29,90 z DDV

Privlačnost – Aurom Bei – Obesek z verižico iz jekla

Privlačnost Aurom Bei je magnetični vilinski simbol, ki bo v nas in v prostor okoli nas priklical energije, ki bodo povsem skladne z našo lastno energijsko frekvenco.

Pri simbolu privlačnost Aurom Beine gre zgolj za ljubezensko, čustveno ali seksualno privlačnost med spoloma, ampak za veliko več. Za celovito kvaliteto privlačnosti, ki v naše življenje pritegne prave prijatelje, ljubimce, službe, dejanja, situacije, priložnosti in sposobnosti.

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Privlačnost Aurom Bei – Obesek z verižico iz jekla

Privlačnost Aurom Bei oziroma vilinski simbol privlačnosti, uporabljamo v skladu z njegovim pomenom, ko želimo v svoje življenje pritegniti tisto, kar nas privlači in kar potrebujemo.

Obesek Privlačnost Aurom Beiimejte čim bližje svojemu telesu, natančneje, v območju energije, ki obdaja vaše telo (Aura). Dajte ga v žep, torbico, denarnico, na delovno mizo ali zvečer pod blazino, da bo učinkoviteje deloval v vaši podzavesti, ko boste spali. Ko spimo, tudi mnoge naše telesne funkcije spijo in zaradi tega energije v telesu lažje tečejo.

Privlačnost ima tudi svojo mantro

Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre, pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

Material: nerjaveče jeklo

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja.

 

Dodatne informacije

Izberi dolžino verižice

45 cm, 50 cm