Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Sreča – Kaler Adali – Obesek z verižico iz jekla

Sreča – Kaler Adali – Obesek z verižico iz jekla

 29,90 z DDV

Sreča – Kaler Adali – Verižica z obeskom iz jekla  je zapis čiste pozitivne energije, ki jo ponazarja navpičnica moči s križiščem sedanjosti trenutka v sredini.

Njegovo gorišče nas opominja, da je sreča trenutno stanje duha, ki ga ne moremo prenesti v preteklost ali prihodnost, ampak izvira iz polne zavesti in enotnosti prav v tem hipu.

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Sreča – Kaler Adali – Obesek z verižico iz jekla

Ženski obesek Sreča – Kaler Adali pomaga držati korak s pozitivno čustveno in umsko naravnanostjo. V naše življenje privabi srečo in nam jo pomaga ohranjati. Opominja nas, da smo v sedanjem trenutku kreatorji svoje usode in kovači svoje sreče.

Kaler Adali in AUDENTES DEUS IPSE IUVAT.

Vilinski simbol z vibracijo sreče poskrbi, da je “tisti” kanček sreče na vaši strani. Napis pa vas vedno znova opomni, da je SREČA NA STRANI POGUMNIH. Pravo, pristno srečo občutimo takrat, ko vemo, da smo na pravi poti. Takrat smo sami s sabo zadovoljni in pomirjeni.

To se ne zgodi tako, da zjutraj stojimo pred ogledalom in si ponavljamo kako super smo.  Niti ne z branjem, neskončnim meditiranjem ali obiskovanjem izobraževanj in zbiranjem certifikatov. Ne zgodi, ko nas okolica sprejema, niti ko dosežemo svoje cilje.

Zgodi se, ko začnemo vzpostavljati odnos s samim seboj, ko začnemo sprejemati izzive, da sebe sploh lahko začnemo spoznavati in se presegati. Ko začnemo delati korake. Ko enkrat pridemo do točke, ko dojamemo, da je bolj kot končni rezultat pomembno to, da sami res naredimo tisto, kar mislimo, da je prav.

Da premagamo strah, ki se je nekoč, od nekje naselil v nas in med potmi izberemo tisto, ki je prava, ne tiste, ki je najlažja.

Obesek sreča imejte čim bližje svojemu telesu, natančneje, v območju energije, ki obdaja vaše telo (Aura). Dajte ga v žep, torbico, denarnico, na delovno mizo ali zvečer pod blazino, da bo učinkoviteje deloval v vaši podzavesti, ko boste spali. Ko spimo, tudi mnoge naše telesne funkcije spijo in zaradi tega energije v telesu lažje tečejo.

Obesek Sreča ima tudi svojo mantro

Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre, pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

Vzemite amulet čim bolj pogosto v svoje roke in v svojem umu prosite za pomoč in verbalizirajte nekajkrat njegovo ime (simbolna mantra) in se osredotočite na to, kar želite.

Mantra simbola sreča se imenuje Kaler Adali.
Material: nerjaveče jeklo

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja.

Dodatne informacije

Izberi dolžino verižice

45 cm, 50 cm