Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Uspeh – Tir Kairi – Obesek z verižico iz jekla

Uspeh – Tir Kairi – Obesek z verižico iz jekla

 29,90 z DDV

Uspeh – Tir Kairi – Obesek z verižico iz jekla Simbol uspeh, pomaga osvojiti novo pojmovanje uspešnosti in nas premakne v krog zmagovalcev. Pred nami se odprejo nove, ne slutene priložnosti, mi pa z magnetično privlačnostjo pritegnemo energijo uspeha v svoje življenje. Raztaplja škodljive miselne vzorce neuspeha, ki smo jih večinoma prejeli v najzgodnejših obdobjih življenja. V našem umu krepi zavest zmagovalca, ki mu nobena stvar ne more spodleteti, če vanjo pravilno usmeri energijo svoje pozornosti.

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Uspeh – Tir Kairi – Obesek z verižico iz jekla

Obesek uspeh– tir kairi je lahko v pomoč vsakemu, ki si želi uspeti na področju, s katerim se ukvarja. Uspeh je lahko dvorezen meč, ki včasih energijo iz enega področja potegne v drugega. Uspeh na tem področju se sicer neizogibno uresniči, pri tem pa energijsko lahko izžame preostala. Vaši motivi za uspeh naj bodo vselej kar se da nesebični, iskreni in čisti. Zgolj pozitivno razmišljanje nas bo težko pripeljalo k uspehu. Nenehna dejavnost in uporaba moči volje, sta gonilni sili uspeha. Res je, da ima pojem uspeh različne definicije in vsakemu lahko pomeni nekaj drugega. Je pa zagotovo res, da ga v polnosti doživimo le, če ga znamo in zmoremo deliti z drugimi.

Obesek imejte čim bližje svojemu telesu, natančneje, v območju energije, ki obdaja vaše telo (Aura). Dajte ga v žep, torbico, denarnico, na delovno mizo ali zvečer pod blazino, da bo učinkoviteje deloval v vaši podzavesti, ko boste spali. Ko spimo, tudi mnoge naše telesne funkcije spijo in zaradi tega energije v telesu lažje tečejo.

Obesek Uspeh ima tudi svojo mantro

Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre, pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

Vzemite obesek čim bolj pogosto v svoje roke in v svojem umu prosite za pomoč in verbalizirajte nekajkrat njegovo ime (simbolna mantra) in se osredotočite na to, kar želite.

Mantra simbola Uspeh, se imenuje Tir Kairi.

Za več informacij o ostalih vilinskih simbolih, vas vabimo, da si ogledate slovar vilinskih simbolov.

Material: nerjaveče jeklo

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja.

Dodatne informacije

Izberi dolžino verižice

45 cm, 50 cm