Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Zdravje – Olan Rei – Obesek z verižico iz jekla

Zdravje – Olan Rei – Obesek z verižico iz jekla

 29,90 z DDV

Zdravje – Olan Rei – Obesek z verižico iz jekla zajema celotni proces zdravljenja, ki ga sproži in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu in za preprečevanje nastopa bolezni.

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Zdravje – Olan Rei – Obesek z verižico iz jekla

Obesek zdravje – Olan Rei, vas bo na vsakem koraku opominjal, da zdravja ne smemo jemati samoumevno. Zdravje zagotovo spada v ene izmed najvišjih vrednot. Svoje zdravje izredno cenimo, vendar je vprašanje, če mu res namenjamo dovolj pozornosti. Zdravo prehranjevanje, telesna aktivnost, skrb za dovolj spanja so koraki, ki jih moramo brez izgovor vnesti v svoj vsakdan. Zagotovo pa je že večji izziv kako se uspešno izogniti stresu. Ocenjuje se, da med 70 – 90 % bolezni povzroča ravno stres.

Uporabite simbol Olan Rei, ki vam bo pomagal pri ravnovesju snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega zdravja.

Obesek imejte čim bližje svojemu telesu, natančneje, v območju energije, ki obdaja vaše telo (Aura). Dajte ga v žep, torbico, denarnico, na delovno mizo ali zvečer pod blazino, da bo učinkoviteje deloval v vaši podzavesti, ko boste spali. Ko spimo, tudi mnoge naše telesne funkcije spijo in zaradi tega energije v telesu lažje tečejo.

Obesek Zdravje ima tudi svojo mantro

Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre, pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

Vzemite amulet čim bolj pogosto v svoje roke in v svojem umu prosite za pomoč in verbalizirajte nekajkrat njegovo ime (simbolna mantra) in se osredotočite na to, kar želite.

Mantra simbola zdravje se imenuje Olan Rei.

 

Material: nerjaveče jeklo

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja.

Dodatne informacije

Izberi dolžino verižice

45 cm, 50 cm