Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
HIPNOTERAPIJA

Vsi imamo tiste tegobe, ki nam ne pustijo spati, razlika je samo kako se vsak od nas loti reševanja. Dobra novica je ta, da ravnokar berete te moje besede. Obstaja tehnika, ki bo poskrbela, da bo vaša notranja svetloba zažarela močneje kot kadarkoli prej. In ta tehnika je hipnoza. Hipnoza je naravno stanje uma, v katerem vaš zavestni um nekako »odplava« in prepusti vajeti rokam podzavestnega uma.

Kako poteka delo z menoj med individualno hipnoterapijo:

Srečanje poteka tako, da vas popeljem v globoko sproščeno stanje, v katerem lahko dostopate do svojega podzavestnega uma, ki ima vse odgovore glede vzroka za težavo, zaradi katere ste poiskali mojo pomoč. Če se morda bojite, da boste med hipnoterapijo izgubili nadzor, bodite brez skrbi, saj imate nadzor nad celotnim dogajanjem prav vi. Nenazadnje je hipnoza značilna za vsakdanje življenje, samo pomislite na trenutke, ko sanjate z odprtimi očmi ali se tako zelo zatopite v film ali knjigo, da niste več pozorni na svojo okolico.

Med hipnoterapijo vas bom popeljala nazaj v več vaših spominov, ki mi bodo pomagali ugotoviti, kje, kdaj, kako in zakaj se je pri vas razvila vaša sedanja težava, morda pa bom izbrala metodo, ki bo za vas v danem trenutku bolj primerna. Resnično imam na voljo veliko izbiro, med katero lahko izberem metodo, ki bo pisana na vašo kožo in vašemu izzivu. Uvid v zgoraj navedeno vam bo pomagal globlje razumeti vzrok, povzročitelja in razlog za vašo težavo. Ko ozavestite temeljna prepričanja, vzorce, misli, čustva in obnašanja, ki vas ovirajo, se skupaj podava na pot razumevanja, reprogramiranja in spreminjanja zgoraj naštetega, v nova in spodbudna prepričanja, vzorce, misli, čustva in obnašanje.

Povabim vas v svoj čudovit, sončno obarvan ambient, mojo pisarno, kjer je veliko pozitivne energije, predvsem pa je že marsikdo naredil te svoje premike in prižgal svojo lučko.

Sem Bojana Zmazek Mesec, certificirana hipnoterapevtka, registrirana pri American Board of Hypnotherapy z mednarodnim certifikatom.

info@znanje-narave.si