Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
O NAS
Ste tudi vi v obdobju, ko se vam zdi, da je potrebno vse spremeniti?
Da življenje hiti mimo vas, in da ne opazite več majhnih, pomembnih trenutkov?
Da je stres začel vplivati na vaše zdravje?
Da vam v življenju manjka malce več miru, duhovnosti, stika z naravo in samim seboj?

Tudi meni se je zdelo, zato sem intenzivno začela brskati po sebi, kaj in kako lahko spremenim, in tako tudi začela. Ko se vse spremeni – spremeni vse 😉 . Včasih pride obdobje, ko je potrebno nekaj zrušiti ali pa se kar samo 😉 , da lahko ponovno zgradimo. Še boljše, lepše in kvalitetnejše življenje. Vem kako je, ko se odločiš stopiti na pot osebne rasti, tako je namreč nastala tudi naša spletna trgovina.
Našo pot si lahko preberete spodaj in ni še končana… 🙂

Tukaj smo za vas

Na spletni strani, blogu in družbenem omrežju boste lahko izvedeli več o naravnem načinu življenja.
Lepota in zdravje gresta z roko v roki. Ker lepota izhaja od zunaj kakor tudi od znotraj, boste izvedeli več tudi o naravni kozmetiki, naravnih milih, eteričnih oljih in o aromakozmetiki, superživilih, diagnostiki obraza, delavnicah in še in še.
Celosten pristop, delo na sebi tako na fizičnem, kot tudi na psihičnem področju, bo obrodilo sadove. Vse kar nam življenje ponuja, je naša lekcija, naša šola iz katere lahko rastemo. Lahko opazimo znake, ki nam jih ponuja in tako delamo na sebi, lahko pa jih enostavno spregledamo.

Ni preprosto, je pa vredno, če se iz vseh lekcij tudi nekaj naučimo.
Za vas izbiramo in preizkušamo samo izbrane in najkvalitetnejše izdelke. Izdelki, ki vam bodo pomagali do boljšega počutja.
Na enem mestu, sva želela zbrati le najboljše izdelke, za boljše počutje in osebno rast.
Izhajamo iz lastnih izkušenj in te tudi delimo z vami.

Zakaj Sowelu in kaj pomeni?

Želim vam predstaviti runo sonca Sowelu, po kateri sem izbrala ime naše spletne trgovine in spletnega mesta.

Rune so nordijski znaki, a tudi veliko več kot to. Starodavna ljudstva so v runah videla mnogo več, ne le skrivnosti, ki so jih razkrivale, temveč bistvo, s katerim so spoznavali življenje. Znali so živeti z naravo, spoštljivo ravnali z Zemljo in vsem, kar jih je obdajalo.       Runa Sowelu je v nekem trenutku zaznamovala mojo življenjsko pot. Z runami sem se srečala nekaj časa nazaj, na izjemni predvsem pa drugačni, delavnici. Od takrat so rune v meni premaknile nekaj, kar je nadaljevalo pot v smeri, ki ji sedaj s skupaj partnerjem slediva.

Runa Sowelu, se je še nekajkrat pokazala s svojim močnim pomenom, in takrat sem se v sekundi odločila, da je to pot, ki mi je namenjena. Takrat se mi še sanjalo ni kam pelje, ampak sem ji z zaupanjem sledila in čutim, da je prava. Ta sončna runa ima tako močen in pozitiven pomen, kot samo sonce, saj prinaša upanje, toplino. Vse, kar dobimo iz sončne energije, je dobro, tako sem tudi začutila in videla smisel vsega kar je sledilo.
Zdravje ni samoumevno
Narava in vse, kar se lahko naučimo iz nje, nam na dlani ponuja svoje darove, ki nas obdajajo, samo oči moramo odpreti in pogledati okoli sebe. Kot sedaj vem, da ni naključje, da sva se preselila v izjemno lepo naravo, neposredno ob gozdu, na hrib s čudovitim razgledom. Tukaj želiva, da najina otroka preživita otroštvo, v naravi, z ljubeznijo do nje in živali. Zelišča, rože, rastline, ki jih včasih nisem niti opazila, so sedaj del mojega življenja in čutim, da je tako edino prav.
Nekaj let nazaj me je življenska pot postavila pred dejstvo, da zdravje ne pride samo po sebi. Ne zavedamo se, kako hitro ga lahko uničimo. In veliko stvari, ki nas obdaja, nam zelo “pomaga”, da to počnemo še toliko hitreje. Nekje pa se je treba ustaviti, drugače nas ustavi življenje, ki nam vrne vse kar smo sejali.
Bila sem deloholik. Način dela mi je ustrezal, seveda samo nekaj časa. Ko pa začne vse to vplivati na zdravje in srečo, takrat se ustavimo. Nikoli ni prepozno, ni nam treba nadaljevati po isti poti, samo vprašati se moramo, ali želimo to zase, za svoje bližnje, za generacije za nami?

Znanje iz narave

Narava nam lahko še kako pomaga, če si le pustimo verjeti v njeno moč. Generacije pred nami so dokazale, kako zelo si z njo lahko pomagamo. Slaba prehrana, stres, hitri tempo, ki nam slabša kvaliteto življenja, nebi smel več dolgo nadzirati naših življenj. Če bomo hoteli ostati zdravi, srečni, polni energije in kar kipeti od življenja, bo treba narediti korak. Ta korak lahko naredimo le sami, nihče drug ne more na mesto nas hoditi po naši poti, ki smo si jo izbrali. Sprejemamo odločitve in posledično moramo z njimi tudi živeti.
Naša zemlja je izropana. Kronično pomanjkanje mineralov v prehrani je tisto, kar povzroča največ bolezni. Vsa čustva, ki jih čutimo in izražamo, vplivajo na naše zdravje. Ni naključje, da me je pot pripeljala do sem, kjer sem sedaj, in ni naključje, da sem se srečala z vsemi ljudmi, ki so mi podali znanje, ki ga lahko delim naprej. Pot, ki jo prehodimo skozi življenje, ni vselej rožnata, velikokrat moramo čez ovire, ki pa nas na koncu postavijo natanko tja, kjer moramo biti v teistem trenutku. Pot, ki jo izberemo, je vedno prava. Čas za spremembe je v tem trenutku, ko beremo, pišemo in vsak dan spoznavamo, kako malo vemo.
Zato spoštujmo naravo in vse, kar nam je dala. Spoštujmo ZNANJE IZ NARAVE in ga izkoristimo sebi v prid.

Naš začetek na poti do sprememb

Kot velikokrat poudarim, je lepota od znotraj in zunaj, in to želim deliti z vami.
Po več kot petnajstih letih dela, kot vizažistka, z veliko referencami, sodelovanju z večjimi medijskimi hišami, znanimi slovenci, pisanju člankov o lepoti za znane slovenske revije, sem poklic vizažist (priznan kot NPK – nacionalna poklicna kvalifikacija), ki še vedno predstavlja velik del mojega življenja, želela dopolniti še z lepoto od znotraj. To pa dobimo, če smo pozitivni, zdravi, srečni in pazimo nase, na svoje telo, svoje misli, ki jih pošiljamo v vesolje.
Vesela sem, da lahko ta del sestavljanke pokažem tudi vam in vam lahko pomagam s svojim znanjem. Ker več, kot vemo, še več želimo vedeti, je moja pot peljala skozi izobraževanja, tečaje, delavnice. Več, kot sem se naučila, bolj sem se čudila naravi in kaj vse lahko dobimo iz nje. Pot me je peljala skozi izobraževanje za supernutricionista, v katerega spada znanje o superživilih, ter diagnostiko obraza po tradicionalni kitajski medicini, tečaj aromakozmetike in obširno izobraževanje aromaterapijev Zagrebu. Ko sem enkrat spoznala moč dišečih in terapevtskih rastlin, sem nadaljevala pot na tečaju zeliščarstava in vse to uspešno zaključila. Po temeljitem razmisleku in vseh idejah, ki so bile usmerjene v izboljšanje kvalitete življenja, se je po pogovoru, brez pomisleka, odločil sodelovati tudi moj partner, ki me vedno podpira, spodbuja in pomaga pri ustvarjanju te čudovite zgodbe. Vesela sem, da se je odločil, da bo del vsega tega in se neizmerno veselim skupnega sodelovanja.

Hvala vsem, ki me na tej poti spremljate in podpirate, še posebej moji družini. Največja zahvala pa gre mojima sončkoma, moja zlata otroka, s katerima in zaradi katerih, se je moje življenje začelo obračati v zdravo, pozitivno, srečnejšo smer in to s svetlobno hitrostjo.

Hvala, ker nas spremljate, berete in nam zaupate.
Bojana Zmazek Mesec

Sem žena, mamica in podjetnica, ki si želi delati spremembe tako, da sem začela najprej spreminjati sebe 😉 .