Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00

Oznaka: motivacija

Prikazovanje 1–12 od 38 rezultatov

dnevnik svjesnog kreatora

DNEVNIK SVJESNOG KREATORA, ANA BUČEVIČ

 15,00 z DDV

Dnevnik svjesnog kreatora je narejen samo zate, s polno ljubezni in z željo, da kar največ časa preživiš na visoki vibraciji, ki je potrebna, da bi kreiral/a svojo realnost. Dnevnik, ti bo pri tem pomagal.

Vse kar se nahaja na straneh dnevnika, ti bo pomagalo večkrat. Naj dnevnik postane del tvojega dneva, v katerem si boš vzel/a nekaj minut zase.

365 DANA OSVJEŠTAVANJA

365 DANA OSVJEŠTAVANJA (PRIROČNIK) – AVTOR: ANA BUČEVIĆ

 13,99 z DDV
365 DANA OSVJEŠTAVANJA :
“365 dnevno osvještavanje – 365 dnevno ozaveščanje  priročnik, je oblikovan kot vaš zaveznik vsak dan v letu.
Da vam pomagam v vsakem dnevu ozavestiti nekaj o življenju, kar vam lahko služi, da se naučite, duhovno rastete in dodate najpomembnejšo začimbo dnevu, ki prihaja: modrost. Ker resnično živijo le tisti, ki znajo živeti.. . ♡ ” 
Ana Bučević
365 dnevno osvještavanje je priročnih v HRVAŠKEM JEZIKU!
OBVESTILO: Sprejemamo prednaročila. Izdelek bo odposlan takoj, ko prejmemmo pošiljko. Hvala za razumevanje.

AMULET ZA SREČO – KALER ADALI

 12,00 z DDV

Vilinski simbol sreče se imenuje Kaler Adali. Lahko ga uporabljamo samostojno, ali pa v kombinaciji z drugimi simboli. Skupaj s simbolom ljubezni nam bo prinesel srečo v ljubezni, združen s simbolom obilja pa, na primer, srečo v poslovnih zadevah.

ZDRAVJE – OLAN REI

 14,97 z DDV

Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega)

ŽELIM IZVEDETI VEČ O SIMBOLIH —>PREBERI VEČ

Akcija

Vilinski krog

 39,00 z DDV

V Vilinskem krogu je nanizanih 8 simbolov, ki med seboj delujejo v popolni sinergiji in harmoniji, z jasnim namenom preobraziti naše življenje v smeri naših ciljev in srčnih želja. Skrivnost neskončne osmice se utelesi v gibanju osmerih energijskih ključev (za ljubezen, varnost in zaščito, denar, harmonijo, zaupanje, vrata dimenzij, srečo, zdravje), ki vodijo v popolnost usklajenosti z Univerzumom.

ŽELIM IZVEDETI VEČ O SIMBOLIH —>PREBERI VEČ

Srečnejši od Boga

Srečnejši od Boga – Avtor: Neal Donald Walsch

 24,00 z DDV
Srečnejši od Boga – To ni knjiga o duhovni teoriji. Prinaša načrt, ki lahko spremeni življenja. Knjiga vključuje program, ki ga Walsch imenuje »17 korakov do biti srečnejši od Boga«. Združuje najboljše iz konceptualnih resnic v njegovih serijah knjig Pogovori z Bogom, z najjasnejšim opisom, kako te koncepte obrniti v praktična orodja za spreminjanje vašega življenja na bolje – za vedno.
Spremenite vsakdanje življenje v izredno izkušnjo.

Pazi, katerega volka hraniš – Avtor: Kenan Crnkić

 14,99 z DDV

Pazi katerega volka hraniš, je knjiga o sreči. Kako jo najdemo, dosežemo in trajno obdržimo. Sezite po sreči tudi vi. Začnite z branjem te knjige. Dr. Kenan Crnkić (roj. 1977) je priznani univerzitetni profesor ekonomije, uspešen poslovnež, predavatelj, bloger, motivacijski govornik, učitelj po metodi Johna Maxwella, član številnih upravnih, svetovalnih in strokovnih odborov ter avtor velikih uspešnic 7 skrivnosti uspeha in Pazi, katerega volka hraniš, Več od življenja.

Kdo ustvarja mojo realnost? – Avtor: Asja Širovnik Moškon

 26,90 z DDV

Od ledene dobe nezavednega do sijajne dobe zavesti

Če naš um ustvarja naš svet, kako je mogoče, da ne obvladamo svojega sveta? Se torej slepimo, da ima naš racionalni um vse pod kontrolo? Ali pa samih sebe ne poznamo dovolj? Kaj je v resnici znotraj našega uma in na kakšne načine to vpliva na naše življenje? Katerih delov sebe se v resnici ne zavedamo?

Mogoče; Avtor: Kobi Yamada

 19,95 z DDV

To je zgodba o vsem, kar boš storil, in o vsem, kar lahko postaneš.

Avtor: Kobi Yamada

Ilustracije: Gabriella Barouch

Prevod: Metka Bartol

Trda vezava,  44 strani.

Mere: 21,5 x 30 cm

MISLI KRENI I OSTVARI SVE, Avtor: Maja Prović (KNJIGA JE V HRVAŠEKEM JEZIKU)

 18,97 z DDV

MISLI KRENI I OSTVARI SVE

kroz 3 jednostavna koraka razotkrijte moć vlastitih misli i ostvarite svešto mislite da vam u životu pripada

Knjiga koja će vas gurnuti preko ruba poznatih misli, pomoći vam da probudite unutarnju snagu i usudite se poduzeti potrebno, da biste primili sve što vam u životu pripada

Sudbina se ne čeka, ona se kreira!

Zaslužujete znati kako ostvariti sve ono što vam u životu i pripada

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek; Avtor: Eckhart Tolle

 27,90 z DDV

ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek ni le knjiga, saj odpira vrata v prostranstva, ki jih zgolj besede ne morejo ujeti. Njeno vsebino je namreč potrebno doživeti in na tej poti nam avtor pomaga s kratkimi in zgovornimi besedili, ki so kot nekakšna besedna meditacija, hkrati pa nas učijo, bogatijo in vzpodbudijo k razmišljanju. Knjiga, kot je Tollova uspešnica ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek, ugleda luč sveta zelo redko, zato je tudi nemudoma izstopila iz povprečja ter se zavihtela na vrhove lestvic branosti po vsem svetu. Ko jo boste vzeli v roke, boste že po nekaj straneh ugotovili, zakaj. Knjigo namreč hkrati prežemajo mir, tišina, umirjenost, vendar tudi živa energija, radost in volja do življenja, ki bralca prevzamejo in ga popeljejo na nepozabno potovanje. Knjiga nam ponudi edinstveno priložnost, da se preko pomensko izredno zgovornih zgodb, ki jih pripoveduje avtor, srečamo s svojo lastno notranjostjo in vrednotami

Svetovna in slovenska uspešnica

več od življenja

Več od življenja – Avtor: Kenan Crnkić

 16,99 z DDV

Knjiga o življenju in sreči avtorja uspešnic 7 skrivnosti uspeha in Pazi, katerega volka hraniš.

Življenje nam je lahko dovolj. Lahko pa od življenja dobimo več. Ta knjiga je namenjena vsem, ki premorejo dovolj moči in poguma, da krenejo po tej poti. Tistim, ki želijo biti pisci, ne zgolj bralci knjige svojega življenja. Tistim, ki želijo stopiti na pot resničnih velikanov. Tistim, katerih življenje postane najlepša zgodba, kar jih je kdaj bilo.