Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00

Oznaka: odnosi

Prikaz 5 rezultatov

Ujeti trenutki – dnevnik najinih doživetij

 24,90 z DDV

Ubrana razmerja vključujejo prizadevanje obeh, tako moškega kot ženske, da v odnosu skupaj ohranjata občutke privlačnosti in predanosti, ki se porajajo v obdobju zaljubljenosti. Dnevnik Ujeti trenutki pot do nepozabnih trenutkov v dvoje poenostavlja, saj z iztočnicami za pomenke in idejami za zmenke par podpira, da si vzame več časa za veselje, strast in partnerski odnos.

Ples starih mater – Avtor: Clarissa Pinkola Estés

 23,00 z DDV

Knjiga Ples straih mater je preplet zgodb in razmišljanj o arhetipu »velike matere«, o njeni globoki, divji duši in skrivni, neuničljivi moči, pa tudi o solidarnosti in medsebojni podpori.

Divji moški – Avtor: Robert Bly

 28,80 z DDV

Prek mitov, legend, poezije, psihologije in antropologije odkriva prvine in podobe moškosti, po katerih hrepenijo zakrknjene mladeniške duše, pa tudi sleherna ženska. Divji moški je sijajno in izborno napisana meditacija, neprecenljiv prispevek k vse bolj odmevnemu pogovoru o tem, kaj pomeni biti moški.

Učinek medenih tednov – Avtor: Bruce H. Lipton

 21,70 z DDV
Znanost o ustvarjanju nebes na zemlji

Spoznajte, kako nam lahko kvantna fizika (dobre vibracije), biokemija (ljubezenski napoji) in psihologija (zavestni in nezavedni um) pomagajo pri ustvarjanju in ohranjanju zavestnih, ljubečih odnosov, ki lahko nazadnje ozdravijo tudi planet.

Čustveni vampirji v službi; Dr. Albert J. Bernstein

 24,60 z DDV

Kaj pa če je vaš sodelavec vampir?

Nova knjiga Alberta J. Bernsteina, avtorja knjige Čustveni vampirji.

Soočanje z ljudmi, ki vas izpijejo