Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00

Oznaka: osebna rast

Prikazovanje 1–12 od 36 rezultatov

dnevnik svjesnog kreatora

DNEVNIK SVJESNOG KREATORA, ANA BUČEVIČ

 15,00 z DDV

Dnevnik svjesnog kreatora je narejen samo zate, s polno ljubezni in z željo, da kar največ časa preživiš na visoki vibraciji, ki je potrebna, da bi kreiral/a svojo realnost. Dnevnik, ti bo pri tem pomagal.

Vse kar se nahaja na straneh dnevnika, ti bo pomagalo večkrat. Naj dnevnik postane del tvojega dneva, v katerem si boš vzel/a nekaj minut zase.

365 DANA OSVJEŠTAVANJA

365 DANA OSVJEŠTAVANJA (PRIROČNIK) – AVTOR: ANA BUČEVIĆ

 13,99 z DDV
365 DANA OSVJEŠTAVANJA :
“365 dnevno osvještavanje – 365 dnevno ozaveščanje  priročnik, je oblikovan kot vaš zaveznik vsak dan v letu.
Da vam pomagam v vsakem dnevu ozavestiti nekaj o življenju, kar vam lahko služi, da se naučite, duhovno rastete in dodate najpomembnejšo začimbo dnevu, ki prihaja: modrost. Ker resnično živijo le tisti, ki znajo živeti.. . ♡ ” 
Ana Bučević
365 dnevno osvještavanje je priročnih v HRVAŠKEM JEZIKU!
OBVESTILO: Sprejemamo prednaročila. Izdelek bo odposlan takoj, ko prejmemmo pošiljko. Hvala za razumevanje.

Kako izgoreti … in vzeti življenje v svoje roke – Avtor: Aljoša Bagola

 27,99 z DDV

Aljoša Bagola, eden najbolj priznanih in največkrat nagrajenih slovenskih oglaševalskih kreativnih direktorjev, izvrsten pripovedovalec zgodb, priljubljen predavatelj in kolumnist, s knjigo Kako izgoreti prinaša iskreno izpoved o soočenju z izgorelostjo.

Srečnejši od Boga

Srečnejši od Boga – Avtor: Neal Donald Walsch

 24,00 z DDV
Srečnejši od Boga – To ni knjiga o duhovni teoriji. Prinaša načrt, ki lahko spremeni življenja. Knjiga vključuje program, ki ga Walsch imenuje »17 korakov do biti srečnejši od Boga«. Združuje najboljše iz konceptualnih resnic v njegovih serijah knjig Pogovori z Bogom, z najjasnejšim opisom, kako te koncepte obrniti v praktična orodja za spreminjanje vašega življenja na bolje – za vedno.
Spremenite vsakdanje življenje v izredno izkušnjo.

Kdo ustvarja mojo realnost? – Avtor: Asja Širovnik Moškon

 26,90 z DDV

Od ledene dobe nezavednega do sijajne dobe zavesti

Če naš um ustvarja naš svet, kako je mogoče, da ne obvladamo svojega sveta? Se torej slepimo, da ima naš racionalni um vse pod kontrolo? Ali pa samih sebe ne poznamo dovolj? Kaj je v resnici znotraj našega uma in na kakšne načine to vpliva na naše življenje? Katerih delov sebe se v resnici ne zavedamo?

MISLI KRENI I OSTVARI SVE, Avtor: Maja Prović (KNJIGA JE V HRVAŠEKEM JEZIKU)

 18,97 z DDV

MISLI KRENI I OSTVARI SVE

kroz 3 jednostavna koraka razotkrijte moć vlastitih misli i ostvarite svešto mislite da vam u životu pripada

Knjiga koja će vas gurnuti preko ruba poznatih misli, pomoći vam da probudite unutarnju snagu i usudite se poduzeti potrebno, da biste primili sve što vam u životu pripada

Sudbina se ne čeka, ona se kreira!

Zaslužujete znati kako ostvariti sve ono što vam u životu i pripada

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek; Avtor: Eckhart Tolle

 27,90 z DDV

ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek ni le knjiga, saj odpira vrata v prostranstva, ki jih zgolj besede ne morejo ujeti. Njeno vsebino je namreč potrebno doživeti in na tej poti nam avtor pomaga s kratkimi in zgovornimi besedili, ki so kot nekakšna besedna meditacija, hkrati pa nas učijo, bogatijo in vzpodbudijo k razmišljanju. Knjiga, kot je Tollova uspešnica ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek, ugleda luč sveta zelo redko, zato je tudi nemudoma izstopila iz povprečja ter se zavihtela na vrhove lestvic branosti po vsem svetu. Ko jo boste vzeli v roke, boste že po nekaj straneh ugotovili, zakaj. Knjigo namreč hkrati prežemajo mir, tišina, umirjenost, vendar tudi živa energija, radost in volja do življenja, ki bralca prevzamejo in ga popeljejo na nepozabno potovanje. Knjiga nam ponudi edinstveno priložnost, da se preko pomensko izredno zgovornih zgodb, ki jih pripoveduje avtor, srečamo s svojo lastno notranjostjo in vrednotami

Svetovna in slovenska uspešnica

Theta zdravljenje – ThetaHealing; Avtor: Vianna Stibal

 27,90 z DDV

Uvod v izjemno energijsko zdravilno tehniko

Theta Healing je izredno preprosta in učinkovita energijska tehnika širokega spektra, ki je uporabna na vseh področjih življenja.

Joga- naravna pot bivanja; Avtor: Dr. Vinod Verma

 19,90 z DDV

Dr. Vinod Verma se je odločila, da napiše preprosto knjigo, kjer je metafizični pomen joge opisan preprosto, jasno in z namenom, kako takšno prakticiranje vodi na pot samouresničitve in zavedanja.

Divji moški – Avtor: Robert Bly

 28,80 z DDV

Prek mitov, legend, poezije, psihologije in antropologije odkriva prvine in podobe moškosti, po katerih hrepenijo zakrknjene mladeniške duše, pa tudi sleherna ženska. Divji moški je sijajno in izborno napisana meditacija, neprecenljiv prispevek k vse bolj odmevnemu pogovoru o tem, kaj pomeni biti moški.

Izštekani najstniki in starši, ki štekajo; Avtor: Leonida Mrgole in dr.Albert Mrgole

 35,00 z DDV

Knjiga je večletna in brezčasna uspešnica, o vzgoji najstnikov.

Služi kot vodnik za starše, ki jim je pomembno, da ostanejo povezani s svojim otrokom, tudi v najtežjih trenutkih.

Knjiga Izštekani najstniki in starši, ki štekajo vas preko resničnih zgodb z rešitvami in preko osebnega razvoja pripelje do rešitev v vsaki situaciji.

Ta knjiga ima edinstveno sestavo. Sestoji iz treh delov in jo je mogoče uporabiti kot priročnik za določene težave. V kazalu lahko hitro in enostavno najdete primer in rešitev. Lahko pa jo berete od začetka do konca in preko osebne rasti močno okrepite vaše odnose.

Biologija prepričanj

Biologija prepričanj – Avtor: Bruce H. Lipton

 27,90 z DDV
Znanstveni dokaz o nadvladi uma nad snovjo

Ta dopolnjena izdaja ob deseti obletnici svetovne uspešnice Biologija prepričanj glavno sporočilo prvotne izdaje dopolnjuje z najnovejšimi znanstvenimi odkritji – in v zadnjem desetletju jih je bilo veliko.


Biologija prepričanj je prelomno delo na področju nove biologije.