Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00

Oznaka: zavedanje

Prikaz 12 rezultatov

Kdo ustvarja mojo realnost? – Avtor: Asja Širovnik Moškon

 26,90 z DDV

Od ledene dobe nezavednega do sijajne dobe zavesti

Če naš um ustvarja naš svet, kako je mogoče, da ne obvladamo svojega sveta? Se torej slepimo, da ima naš racionalni um vse pod kontrolo? Ali pa samih sebe ne poznamo dovolj? Kaj je v resnici znotraj našega uma in na kakšne načine to vpliva na naše življenje? Katerih delov sebe se v resnici ne zavedamo?

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek; Avtor: Eckhart Tolle

 27,90 z DDV

ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek ni le knjiga, saj odpira vrata v prostranstva, ki jih zgolj besede ne morejo ujeti. Njeno vsebino je namreč potrebno doživeti in na tej poti nam avtor pomaga s kratkimi in zgovornimi besedili, ki so kot nekakšna besedna meditacija, hkrati pa nas učijo, bogatijo in vzpodbudijo k razmišljanju. Knjiga, kot je Tollova uspešnica ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek, ugleda luč sveta zelo redko, zato je tudi nemudoma izstopila iz povprečja ter se zavihtela na vrhove lestvic branosti po vsem svetu. Ko jo boste vzeli v roke, boste že po nekaj straneh ugotovili, zakaj. Knjigo namreč hkrati prežemajo mir, tišina, umirjenost, vendar tudi živa energija, radost in volja do življenja, ki bralca prevzamejo in ga popeljejo na nepozabno potovanje. Knjiga nam ponudi edinstveno priložnost, da se preko pomensko izredno zgovornih zgodb, ki jih pripoveduje avtor, srečamo s svojo lastno notranjostjo in vrednotami

Svetovna in slovenska uspešnica

Joga- naravna pot bivanja; Avtor: Dr. Vinod Verma

 19,90 z DDV

Dr. Vinod Verma se je odločila, da napiše preprosto knjigo, kjer je metafizični pomen joge opisan preprosto, jasno in z namenom, kako takšno prakticiranje vodi na pot samouresničitve in zavedanja.

Super privlačevalec – Avtor: Gabrielle Bernstein

 28,00 z DDV

Metode za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj

Biti super privlačevalec pomeni, da kar verjamemo, to dobimo. Svet, kakršnega želimo videti, lahko soustvarjamo, ko se povežemo s čustvi dobrega počutja in jih usmerimo k svojim željam. Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode. In kar je najboljše, to moč lahko izkoristimo za dobro sveta.

Nadaljevalno theta zdravljenje – Nadaljevalni ThetaHealing; Avtor: Vianna Stibal

 25,90 z DDV

Obvladovanje moči Vsega, kar je

Odkrijte, kako lahko z uporabo energije Vsega, kar je, izboljšate svoje življenje in počutje!

V prvi knjigi Theta zdravljenje je Vianna Stibal opisala enostavno, a življenje spreminjajočo tehniko, s katero se je ozdravila, ko je medicina ni mogla: ThetaHealing®. Pri tej izjemni zdravilni tehniki uporabimo energijo vseh stvari – Vsega, kar je – da korenito spremenimo svoje miselne vzorce, odnose, fizično počutje in še veliko več.

Kaj, če so to nebesa? – Avtor: Anita Moorjani

 25,70 z DDV

Kako nam kulturni miti preprečujejo doživljati nebesa na zemlji

Nova knjiga Anite Moorjani Kaj, če so to nebesa? razblini mite, ki nas ovirajo na poti do osebne sreče in zadovoljstva.

Ranljiva – Avtor: TJAŠA ARTNIK KNIBBE – SARABRAJ

 25,00 z DDV

Avtorica edinstvene knjige Ranljiva se je po tragični izgubi brata, mame in očeta odločila sama prehoditi romarsko pot po Španiji. Izjemen izziv Camina je bil zanjo priložnost za to, da trenira principe sočutja, poguma, čistosti misli, miline in ljubezni v ekstremnih razmerah nepredvidljive poti.

DVANAJSTO SPOZNANJE – URA ODLOČITVE; Avtor: James Redfield

 19,90 z DDV

James Redfield s sporočilom Dvanajstega spoznanja povezuje najboljše kar učijo različne verske tradicije in kaže pot k resnici in miru. Življenje ni bilo še nikoli tako razburljivo, in navkljub vsem težavam s katerimi se soočamo, se od človeka do človeka širi nalezljivo sporočilo resnice v vsem kar počnemo. 21.12.2012 se je končal majevski koledar. Mnogi so napovedovali, da bo konec sveta. Pa ni bill? Smo na začetku. V jutru novega sveta!

Čustveni vampirji v službi; Dr. Albert J. Bernstein

 24,60 z DDV

Kaj pa če je vaš sodelavec vampir?

Nova knjiga Alberta J. Bernsteina, avtorja knjige Čustveni vampirji.

Soočanje z ljudmi, ki vas izpijejo

DIHAJTE – AVTOR: DR. BELISA VRANICH

 29,95 z DDV

Preprosti revolucionarni 14- dnevni program za izboljšanje miselnega in telesnega zdravja.

Avtor: Belisa Vranich
Prevod: Eva Žontar

Vse je v redu-Avtor: Cassie Mendoza-Jones

 25,00 z DDV

Kako zaupati in se predati višjemu načrtu

Ko se osvobodimo razočaranj iz preteklosti in pričakovanj za prihodnost, ko začnemo zaupati svojemu potovanju in se predamo sedanjemu trenutku, lahko uporabimo svojo na novo odkrito zmožnost, da pogledamo na svoje življenje iz drugačnega zornega kota – tistega, ki temelji na naši prožnosti in predanosti svojim sanjam.

 

Človek, kam greš? – Avtor: Marjan Ogorevc

 28,00 z DDV

Ali bomo v bodoče bolj zdravi, živeli bolje, bili bolj zadovoljni in predvsem svobodni? Odvisno predvsem od našega razumevanja, zakaj smo, kjer smo, kako je do težav prišlo, in pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje stanje. Predvsem pa pripravljenosti, da spremenimo način življenja, prehranjevanja, razmišljanja in zavedanja. Če ne bomo tvorno in aktivno sodelovali v umeščanju sebe v sodobni družbi, bodo to namesto nas, in najhuje v našem imenu, naredili drugi, kar pa nas bo lahko drago stalo.