Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00

Oznaka: zavest

Prikazovanje 1–12 od 22 rezultatov

Kdo ustvarja mojo realnost? – Avtor: Asja Širovnik Moškon

 26,90 z DDV

Od ledene dobe nezavednega do sijajne dobe zavesti

Če naš um ustvarja naš svet, kako je mogoče, da ne obvladamo svojega sveta? Se torej slepimo, da ima naš racionalni um vse pod kontrolo? Ali pa samih sebe ne poznamo dovolj? Kaj je v resnici znotraj našega uma in na kakšne načine to vpliva na naše življenje? Katerih delov sebe se v resnici ne zavedamo?

Theta zdravljenje – ThetaHealing; Avtor: Vianna Stibal

 27,90 z DDV

Uvod v izjemno energijsko zdravilno tehniko

Theta Healing je izredno preprosta in učinkovita energijska tehnika širokega spektra, ki je uporabna na vseh področjih življenja.

Divji moški – Avtor: Robert Bly

 28,80 z DDV

Prek mitov, legend, poezije, psihologije in antropologije odkriva prvine in podobe moškosti, po katerih hrepenijo zakrknjene mladeniške duše, pa tudi sleherna ženska. Divji moški je sijajno in izborno napisana meditacija, neprecenljiv prispevek k vse bolj odmevnemu pogovoru o tem, kaj pomeni biti moški.

SERIJA ŠTOPARSKI VODNIK PO GALAKSIJI – Avtor: Douglas Adams, Eoin Colfer

 100,00 z DDV

Kultna trilogija v petih delih z dodatkom šestega

Avtor: Douglas Adams, Eoin Colfer

Serijo zaokrožuje še šesti del, ki ga je po Adamsovi smrti napisal Eoin Colfer in ki je prvič v slovenščini prišel med bralce. Vse v prevodu kultnega prevajalca Alojza Kodreta.

 

Super privlačevalec – Avtor: Gabrielle Bernstein

 28,00 z DDV

Metode za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj

Biti super privlačevalec pomeni, da kar verjamemo, to dobimo. Svet, kakršnega želimo videti, lahko soustvarjamo, ko se povežemo s čustvi dobrega počutja in jih usmerimo k svojim željam. Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode. In kar je najboljše, to moč lahko izkoristimo za dobro sveta.

Nadaljevalno theta zdravljenje – Nadaljevalni ThetaHealing; Avtor: Vianna Stibal

 25,90 z DDV

Obvladovanje moči Vsega, kar je

Odkrijte, kako lahko z uporabo energije Vsega, kar je, izboljšate svoje življenje in počutje!

V prvi knjigi Theta zdravljenje je Vianna Stibal opisala enostavno, a življenje spreminjajočo tehniko, s katero se je ozdravila, ko je medicina ni mogla: ThetaHealing®. Pri tej izjemni zdravilni tehniki uporabimo energijo vseh stvari – Vsega, kar je – da korenito spremenimo svoje miselne vzorce, odnose, fizično počutje in še veliko več.

Kaj, če so to nebesa? – Avtor: Anita Moorjani

 25,70 z DDV

Kako nam kulturni miti preprečujejo doživljati nebesa na zemlji

Nova knjiga Anite Moorjani Kaj, če so to nebesa? razblini mite, ki nas ovirajo na poti do osebne sreče in zadovoljstva.

Ples starih mater – Avtor: Clarissa Pinkola Estés

 23,00 z DDV

Knjiga Ples straih mater je preplet zgodb in razmišljanj o arhetipu »velike matere«, o njeni globoki, divji duši in skrivni, neuničljivi moči, pa tudi o solidarnosti in medsebojni podpori.

Odvadite se biti to, kar ste – Komplet meditacijskih zgoščenk – Avtor: Dr. Joe Dispezna

 17,00 z DDV

Komplet dveh zgoščenk z navodili za izvajanje meditacij

Ta komplet dveh zgoščenk vsebuje štiritedenski program vodene meditacije, ki spremlja knjigo Odvadite se biti to, kar ste dr. Joeja Dispenze. Zasnovan je tako, da vas spravi iz analitičnega stanja možganskega valovanja beta v stanje alfa ter vam omogoči, da poglobite svojo sposobnost ohranjanja vzorcev koherentnega možganskega valovanja.

Skrivnosti milijonarjevega uma – Avtor: T. Harv Eker

 19,60 z DDV

Obvladovanje notranje igre bogastva

S knjigo Skrivnosti milijonarjevega uma se boste naučili, kako obvladati notranjo igro denarja, da bi zmagali v zunanji igri denarja – kako misliti bogato, da bi postali bogati! Z uporabo načel iz te knjige boste popolnoma spremenili svoje življenje.

Ranljiva – Avtor: TJAŠA ARTNIK KNIBBE – SARABRAJ

 25,00 z DDV

Avtorica edinstvene knjige Ranljiva se je po tragični izgubi brata, mame in očeta odločila sama prehoditi romarsko pot po Španiji. Izjemen izziv Camina je bil zanjo priložnost za to, da trenira principe sočutja, poguma, čistosti misli, miline in ljubezni v ekstremnih razmerah nepredvidljive poti.

Deseto spoznanje – Avtor: James Redfield

 19,90 z DDV

Ohranjanje vizije

Deseto spoznanje govori o sočutju, odpuščanju in vztrajnosti – kako obdržati vizijo in jo vnesti v življenje, zemeljski svet.