Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
POZITIVNA TRANSFORMACIJA – OSEBNO SVETOVANJE

Ste pripravljeni na spremembo v vašem življenju? Potrebujete malce spodbude, svetovanje ali coaching? Morda hipnoterapijo, ki vam bo končno učinkovito pomagala do boljše verzije sebe? Skupaj lahko poiščeva rešitev in najboljšo možnost pri vaši pozitivni transformaciji.

Prijavite se na brezplačni uvodni pogovor in prvi korak ste že naredili. Skupaj bova poiskala najboljšo pot, do najboljšega rezultata, ki bo vaše življenje poenostavil, olajšal marsikatero težavo ali izziv. Življenje bo steklo lažje in skozenj boste krmilili bolj samozavestno, odločno predvsem pa brez starih nahrbtnikov, ki jih verjetno nosite že leta in leta.

Sem Bojana Zmazek Mesec, certificirana hipnoterapevtka, registrirana pri American Board of Hypnotherapy, Life coach ter NLP Praktik z mednarodnim certifikatom . Imam orodja s katerimi lahko olajšava marsikateri izziv v vašem življenju. Marsikatero izkušnjo v življenju sem tudi sama dala skozi in vem, in vas razumem, kakšen je občutek, ko enostavno ne veš kako naprej. Moram priznati, da je ravno to bil povod, da sem se odločila izobraževati na tem področju. In tako, kot večine stvari, ki sem se jih v življenju lotila, da bi pomagala sebi in bližnjim, tako je tudi ta pot namenjena ne samo meni in mojim bližnjim, ampak, da lahko pomagam tudi vam. Vam, ki ste siti in naveličani živeti po starih vzorcih. Vam, ki si zaslužite živeti lepše, mirnejše življenje. Vam, ki ste pripravljeni na spremembe in ste prvi korak naredili že tukaj in zdaj, ko berete te vrstice.

Se velikokrat sprašujete od kje določeni vzorci? Zakaj imate morda določene navade, ki pa bi se jih radi znebili. Zbrati morate samo toliko volje, da naredite prijavo na brezplačni uvodni klic in izvedeli boste kdaj in kako se lahko lotite dela na sebi.

Ste pripravljeni?

Bojana Zmazek Mesec – Hipnoterapevtka

info@znanje-narave.si ali izpolnite spodnji obrazec in sporočilo pošljite kar takoj.