Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Paket ZALJUBLJENI, DIFUZOR VENUS + 2x ETERIČNO OLJE FLORIHANA
Akcija

Paket ZALJUBLJENI, DIFUZOR VENUS + 2x ETERIČNO OLJE FLORIHANA

 54,97 z DDV

✅ Difuzor VENUS
✅ 1x eterično olje Evkaliptus (15g)
✅ 1x eterično olje Sladka pomaranča (15g)

Presenetite vašo boljšo polovico! V splanico vnesite sveže vonjave sladke pomaračne ter sproščujočega evkaliptusa. Ugasnite luči ter pustite, da vam difuzor VENUS s svojo mehko ter LED osvetlitvijo pričara romantično vzdušje.

Opis

 

PAKET ZALJUBLJENI

Kaj je električni difuzor in kako deluje?

Električni aroma difuzor je naprava, ki je namenjena vlaženju zraka, hkrati pa še odišavi prostor. Večina je zasnovanih na ultrasonični tehnologiji. Ti delujejo tako, da eterična olja “razbijejo” na manjše molekule in ustvarijo meglico, ki se razprši v prostor. Prostor prijetno odišavi in pri tem olja ne segreva, zato eterično olje ohrani terapevtske lastnosti. Takšni električni difuzorji torej delujejo na hladni način.

Priporoča se vsem tistim, ki imate radi eterična olja in uživate v sproščanju v wellnessu, termah ali zdraviliščih.  Difuzorji imajo ta učinek, da nas pomirijo, zaradi česar so vse bolj priljubljeni.

Aroma električni difuzor je popolnoma tih, ne moti živali, učinek pa začutite že po nekaj sekundah. Primerna postavitev aroma difuzorja je dnevna soba ali spalnica, s čimer boste navdušili tako goste kot tudi svojo boljšo polovico.

Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna v samem aroma električnem difuzorju, priporočamo vlivanje destilirane vode.

Kako deluje aromatrapija z električnim difuzorjem?

Aroma električni difuzor dviguje vlago v zraku, s čimer prepreči sušenje, ki lahko povzroči draženje v mnogih delih telesa. Aroma električni difuzorji so lahko še posebej učinkoviti za zdravljenje suhe kože, nosu, grla in ustnic. Lahko tudi olajšajo nekatere simptome, ki jih povzroča gripa ali prehlad. Vendar pa ga ne smemo uporabljati prekomerno.

Za pravo aromaterapijo in popolni zdravilni učinek, dodamo nekaj kapljic naravnega eteričnega olja, kateri je najbolj primeren za naše potrebe.

ETERIČNA OLJA FLORIHANA

Zagotavljamo:

✅ Eterična olja Florihana so 100% čista in 100% naravn. Pridobljena so iz divje rastočih rastlin ali iz rastlin 100% organske pridelave.

✅ Eterična olja Florihana se ponašajo s svetovno priznanimi certifikati kot so Ecocert, USDA Organic in Control Union Certifications.

✅ Tehnična dokumentacija (MSDS, GCMS, certifikat IFRA in seznam alergenov) zagotavlja varnost in je na voljo našim kupcem.

✅ Eterična olja nosijo certifikat AB in so certificirana za uporabo v prehrani.

Paket vsebuje:
– 1x ultrasonični difuzor VENUS
– 2x eterično olje (evkaliptus-15g, sladka pomaranča-15g)