Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00

USB avto difuzor

 24,50 z DDV

– Multi-funkcijska naprava
– USB polnjenje
 Dodatna varnostna funkcija
– Enostavna uporaba
– Zaščita pred nevidnimi škodljivci

 

Počisti

Opis

USB AVTO DIFUZOR

 • Multi-funkcijska naprava
  Mini USB difuzorju dodajte 2-3 kapljice eteričnega olja, ki bo učinkovito odpravil neželen vonj v vašem vozilu. Mini USB difuzor deluje kot osveževalec prostora, aromaterapevtski difuzor, čistilec zraka, hkrati pa ga lahko uporabljate tudi kot polnilec vašega pametnega telefona.
 • USB polnjenje
  Mini difuzor se enostavno napolni preko USB polnilca, in ga enostavno vzamete s sabo kamor koli – v avto, v hotel, v pisarno, spalnico, itd…
 • Dodatna varnostna funkcija
  Spodnji del difuzorja je narejen iz termično-obdelane kovine, zato ga v primeru nevarnosti lahko uporabite tudi kot kladivo za razbijanje avtomobilskega stekla.
 • Enostavna uporaba
  Preprosto ga vklopite s pritiskom na gumb On/Off na vrhu mini difuzorja. Vklopljen mini difuzor proizvede manj kot 50 dB zvoka, zato vas njegovo delovanje nikoli ne bo oviralo pri prijetnih pogovorih v avtu.
 • Zaščita pred nevidnimi škodljivci
  Mini USB difuzor bo učinkovito opravil s statično elektriko, zmanjšal možnost alergijske okužbe s prahom, ter vas zaščitil pred suhim zrakom, gripo, počeno kožo v zimskih razmerah in drugimi zimskimi nevšečnostmi.

NAČIN DELOVANJA

USB avto difuzor deluje po načelu nežnega segrevanja eteričnih olj. Difuzorju so priložene 3 kartuše, ki so izjemno kvalitetne in dolgotrajne. Naložite nekaj kapljic na kartušo, vstavite kartušo v difuzor in vstavite difuzor v električno energijo avtomobila (mesto, kjer so polnjeni mobilni telefoni itd.) Že čez nekaj minut bo vaš avtomobil napolnil vonj eteričnih olj.

Stranski difuzor ima vmesnik USB, s katerim lahko med samo uporabo polnite svoj mobilni telefon. Lahko se uporablja tudi kot mini USB difuzor (na primer v pisarni).

Opomba: Brez meglice; traja nekaj minut, da difuzor ogreje vložek.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Barva:  Bela/Roza/Črna
Input Voltage: 12V/24V
Aroma Mode: 12V/300mA
USB Output Mode: 5V/2.1A (max)
Output Voltage: USB DC5V
Dimenzije avto-polnilca: 26mm x 52 mm

Dodatne informacije

BARVA

BELA, ČRNA, ROZA