Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Sokovnik Sana Juicer by Omega (EUJ – 707) bele barve

Sokovnik Sana Juicer by Omega (EUJ – 707) bele barve

 499,00 z DDV

Sokovnik Sana juicer by Omega je enovijačni sokovnik opremljen z močnim el. motorjem. Sokovnik zmore temeljito prežvečiti rastlinska vlakna ter na ta način popolnoma iztisniti vitamine, encime in minerale iz sadja, zelenjave ter pšenične trave.
Dvostopenjstki sistem sočenja zagotavlja maksimalno učinkovitost, medtem pa nizki obrati (70 obratov/min.) ne povzročajo penjenja kot centrifugalni sokovniki, ne povzročajo zamašitev in tudi ne segrevanje soka. Prednosti sokovnika so velik izkoristek, suha pulpa, večja odprtina za vstavljanje, nova moderna oblika, štiri stabilne noge in tiho delovanje.
Sokovnik Sana se ne uporablja samo za sočenje; z lahkoto spremeni oreščke v maslo, iztisne testenine, melje kavo, začimbe, zelišča in česen, naredi kašice za otroke ter mleko iz soje, oreščkov ali žit. Sokovnik Sana lahko uporabite za pripravo zelo okusnih in zdravih sokov in prigrizkov, katere bodo vsi vzljubili.
Živi encimi v soku, ki ga naredi sokovnik Sana, zagotavljajo svež in vitalni sok, ki ohranja izgled, okus in hranila do 48 ur, v kolikor ga hranimo v hladilniku. Sok iz običajnega sokovnika se zelo hitro pokvari. Eden izmed načinov, po čemer lahko prepoznamo pokvarjenost soka pri sokovnikih z visoko hitrostjo sočenja, so rjavi mehurčki na robu kozarca. To pomeni, da sok ni več vitalen.

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Sokovnik Sana je končno tu! Pri tem sokovniku smo veseli vseh izboljšav. Odprtina za vstavljanje sestavin je večja, kar omogoča hitrejše in lažje sočenje. Sokovnik ima prednosti vertikalnih in horizontalnih sokovnikov. Po našem mnenju je Sana najboljši približek idealnemu sokovniku. Zahvaljujoč finemu, grobemu cedilu ter nastavku za mletje je sokovnik Sana zelo univerzalen sokovnik. Mehka in dolga vlakna sadja in zelenjave se enostavno in konstantno predelajo brez zamašitve cedila. Vsi deli sokovnika so narejeni iz kopoliestra, ki ne vsebuje BPA. Zelo pomembno je, da je sokovnik mogoče zelo enosatvno sestaviti, uporabljati in čistiti. Zelo lepa oblika s čistimi linijami daje temu sokovniku še dodatno prednost pred drugimi sokovniki.
Paket vsebuje stekleno posodo za sok in posodo iz nerjavečega jekla za pulpo. Tega bodo veseli vsi, ki ne želijo uporabljati plastičnih posod za sok. Sokovnik Sana toplo priporočamo, ker je najbolj primeren za pripravo sokov.

Dodatki vključeni v paket:
fino in grobo cedilo
nastavek za mletje
šobe za testenine (1× tanki špageti, 1× sredni špageti in 1× rezance) in grisine
steklena posoda za sok
posoda za pulpo iz nerjavečev jekla
dodatno sito za sok
ščetka za čiščenje
potiskač
navodila v slovenščini in angleščini

Lastnosti
Barva:bela/črna Način sočenja:horizontalni z enim vijakom Št. obratov70 obr./min. Moč:200 W Časovna omejitev:30 min. Teža:5,7 kg Dimenzije:187 x 420 x 320 mm (ŠxDxV) Garancija:10/5 let (motor/ost.

Plačilo se izvede vedno v naprej na podlagi predračuna.
V kolikor blaga ni na zalogi, je rok dobave največ 5 dni – 7 dni
Garancijski rok za sokovnike Sana EUJ-707 je 10 let za motor in 5 let za ostale dele.