Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Denise Linn: Čiščenje prostora od A do Ž

Denise Linn: Čiščenje prostora od A do Ž

 12,10 z DDV

V Čiščenje prostora od A do Ž nam Denise Linn razkriva starodavne skrivnosti čiščenja in uravnovešanja energije doma. Ta posvečena izročila dandanes pridobivajo vse večjo veljavo iz preprostega razloga – ker delujejo.

V strnjenem, zlahka uporabnem vodniku, nam Denise pokaže enostavne obrede, s katerimi lahko preobrazimo energijo svojega bivanskega in delovnega prostor. Čiščenje prostora presega osnove feng šuija, saj nam pomaga blagosloviti energijo doma in poslovnih prostorov tudi z obredi iz starodavne Indije, Egipta, Kitajske in Japonske ter staroselskih kultur z vsega sveta. Zvončki, cvetlice, žajbelj, sol in številne druge pripomočki nam pomagajo v naše življenje priklicati ljubezen, obilje in radost. Vendar kot pravi avtorica: »Ni je večje moči od ljubezni, in šele ko v čiščenje prostora vnesete to svojstvo, postane prava preobrazba mogoča.

 

Ni na zalogi
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Prevod: Matjaž Juričak

O pisateljici

Denise Linn že več kot 30 let raziskuje različna izročila čiščenja prostora starodavnih in staroselskih kultur. Tako je med drugim nekaj časa preživela med Maori na Novi Zelandiji, Aboridžini v Avstraliji, Zuluji v Afriki, kahuni na Havajih in šamani v Braziliji. Poleg tega je poglobljeno preučevala izročila severnoameriških Indijancev in svojo lastno čerokijsko zapuščino. Je priznana učiteljica, pisateljica in vidka, ki je z uspešnim zlitjem praktičnih informacij z duhovnostjo močno vplivala na tisoče ljudi po vsem svetu. Denise je avtorica klasičnega dela Sacred Space (Sveti prostor), s katerim je utemeljila gibanje čiščenje prostora, katerega priljubljenost v zadnjem času vse bolj narašča. Obenem je tudi ustanoviteljica Interior AlignmentTM, profesionalnega feng šui programa s certifikatom. Denise trenutno poučuje v devetnajstih državah in je predavateljica na številnih mednarodnih konferencah o feng šuiju po vsem svetu.

151, mehko vezana, 14 x 16,5 cm