Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Teja Fidler Makoter: Tvoj čarobni svet (Afirmacijske karte za otroke)

Teja Fidler Makoter: Tvoj čarobni svet (Afirmacijske karte za otroke)

 13,00 z DDV

Si lahko predstavljate lepše darilo za vašega otroka, kot zanimive karte, ki mu bodo pomagale pri osebni in duhovni rasti, karte ki mu bodo pomagale ohranjati pomembne vrednote?

Afirmacijske karte za otroke, z naslovom ‘Tvoj čarobni svet’ so neke vrste ‘angelske karte’. Namen je ozavestiti tisto informacijo, ki je na posamezni karti. Z njimi se torej ne igra nobene igre, ampak so odlično pomagalo za ohranjanje pomembnih vrednot, ki jih otroci dandanes premalo poznajo.

Na prvi strani kart je kratka rima (afirmacija), na zadnji strani je daljša razlaga. Afirmacije so iz različnih področij (zdravje, lepo vedenje, sobivanje z drugimi, sočutje …) Teksti so napisani z velikimi tiskanimi črkami, kar omogoča otrokom, da jih lahko čimprej prebirajo sami. Uporabljajo jih lahko otroci od tretjega leta naprej; najprej s starši ali vzgojitelji, kasneje že sami. V kompletu je 31 kart, ki so odlično pomagalo za ohranjanje pomembnih vrednot, ki jih otroci dandanes premalo poznajo.

Ni na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Teja Fidler Makoter je mamica treh otrok, in že od nekdaj zaljubljena v gibanje in ustvarjanje z besedami. Kot trenerka in mentorica pomaga ostalim mamicam zopet najti njihovo fizično in notranjo moč.
Poleg kart Tvoj čarobni svet, je izdala še knjižico Preprosto presno  – mala šola presnega prehranjevanja, in knjižico s pravljico in z zgodbico, s katero je želela otrokom predstaviti razliko med obema.