Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
10 P-JEV ZA USPEŠNO DOJENJE
Hot

10 P-JEV ZA USPEŠNO DOJENJE

 25,95 z DDV

Knjigo 10 P-jev za uspešno dojenje avtorice Willme A.K. priporočajo nosečnicam in doječim mamicam in vsem ki se kakorkoli srečujejo z dojenjem, tudi priznane tuje babice in svetovalke za dojenje. Knjiga je nekaj najbolj srčnega kar lahko podarite nosečnici. To je trenutno najboljši svetovalec na svetu v obliki knjige, ki je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu.
”Fantastičen priročnik za dojenje. Če ga preberete, preden rodite, boste že vnaprej pripravljeni na to izkušnjo. Willma A. K. opisuje izzive dojenja z znanjem in toplino. Nujna pomoč za bodoče mamice.” – Tine Greve, dipl. babica in svetovalka za dojenje (IBCLC), Norveška
Polna je koristnih nasvetov in praktičnih izkušenj z nazornim slikovnimi predstavitvami vsega kar ste ali niste vedeli o dojenju.
Na slovenski knjižni trg je prišla ena redkih knjig o dojenju, ki mamicam, bodočim in tistim, ki se soočate s težavami pri dojenju, ponuja kopico rešitev za uspešno dojenje. Priročnik je delo slovenske avtorice Willme A. K., mamice štirih otrok, ki se je iz ljubezni do žensk, do dojenja in kot pravi, občutka, da je pomoč pri dojenju nekaj, kar si mamice želijo in potrebujejo, lotila pisanja in izdaje knjige napotkov za uspešno dojenje (knjiga je izšla v samozaložbi).
Nasvete je avtorica črpala iz lastnih izkušenj in jih bralcem predstavlja na izjemno praktičen in razumljiv način. Knjiga je sistematično sestavljena tako, da odgovarja na vsa najpogostejša vprašanja, ki jih imajo mamice glede dojenja. Poleg preproste razlage, brez zapletenega medicinskega izrazoslovja in suhoparnih razlag, je knjiga opremljena z enostavnimi, ponekod hudomušnimi, skicami in slikovnim materialom, ki pripomore k lažji vizualzaciji določenih postopkov uspešnega dojenja.
Avtoričino glavno vodilo knjige je uporabnost in lahko rečemo, da je v knjigi to tudi dosegla. Knjiga je uporabna tudi za zdravstveno osebje, ki praktične napotke iz knjige, lahko uporabi v neposrednem stiku z novopečenimi mamicami in z njimi izjemno olajša prve korake v procesu dojenja. Preprost način razlage od kompetentne osebe, ki temelji na preverjenih izkušnjah, ima namreč veliko večji učinek in tudi uspeh kot gre za dojenje.
Dojenje je vsekakor svojevrsten izziv za vsako mamico, vendar obstajajo rešitve, zaradi katerih je dojenje preprosta stvar. Kot pravi avtorica, je dojenje povsem naravno in z zaupanjem vase, s poslušanjem svojega materinskega nagona, bo dojenje hitro steklo in postalo čudovita izkušnja, ki si jo mamica in otrok delita za vse življenje.
Knjiga 10 P-jev za uspešno dojenje je pripročnik, ki ga boste zagotovo večkrat vzeli v roke. Obenem je knjiga lahko odlično darilo za bodočo mamico še pred porodom in vsekakor nekaj za mamico, s čemer jo boste lahko razveselili ob rojstvu otroka. Je dobrodošel pomočnik tudi za očke, da boste lahko v podporo svoji partnerki, ko bo to potrebovala. Priporočamo!
Mnenje o knjigi
„Knjiga mi je všeč in jo priporočam tako mamicam kot zdravstvenemu osebju. Zakaj? Ker je napisana z ljubeznijo. Z ljubeznijo do žensk, do doječih mam, do otrok, družin, do stroke … Dojenje velikokrat predstavlja izziv tako za mamo kot celotno družino, zdravstvene delavce in celotno družbo. Knjiga je napisana mamam prijazno, s svojo hudomušnostjo, s primeri iz prakse in izkušenj pa je lahko odličen pripomoček tudi zdravstvenim delavcem. To je knjiga, po kateri pogosto sežem. V nekaterih primerih se mi je pomagala približati mami, saj kot “strokovnjak” včasih zakompliciraš stvar. Jaz bi v modernem jeziku rekla, da je knjiga “top šit” primerna in razumljiva za vse. In predvsem odlično darilo že v času nosečnosti, če ne prej pa zagotovo ob porodu. Mami, ki ima težave, ni potrebno predelati celotne knjige, da najde kaj potrebuje. Samo poišče v kazalu in hopla, gremo reševati težave. Tudi očetje jo bodo zlahka razumeli in tako pomagali svoji dragi. Top.“
Nastja, dipl. babica, Maribor

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?