Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Biti jaz; Avtor: Cassie Mendoza-Jones

Biti jaz; Avtor: Cassie Mendoza-Jones

 23,49 z DDV

Ali ste že siti tega, da sami sebe trpinčite? Imate dovolj mučnih občutkov, ki vam jih vzbuja nenehno primerjanje z drugimi? Ali čutite, da nič, kar storite, ni dovolj dobro?
Pa ni treba, da je tako.

 

Na zalogi

Opis

Uganite, zakaj! Vaša vrednost vam je prirojena – ne morete si je prislužiti z dosežki in vedno novimi cilji … to pa pomeni, da je tudi ne morete izgubiti, celo kadar mislite, da nikakor še niste dosegli dovolj.

Čas je, da opustite negativne misli, da boste zaslužnejši, če boste več delali … misli, ki vam ne pustijo, da bi zakorakali naprej, misli, ki vas s stalnim primerjanjem priklepajo na mesto. Čas je, da razumete, kaj vam skuša dopovedati telo, kadar pregorevate in se ženete čez vse meje v jalovem pehanju za občutkom višje lastne vrednosti, za dosežki in popolnostjo. Dovolj dobri ste.

To zavedanje pa se začne tako, da se sprejmete. Ko se resnično sprejmete, spoznate, da ste v vsej nepopolnosti – popolni.

O AVTORICI:

Cassie Mendoza-Jones je kineziologinja, naturopatinja in coachinja, ki živi v Sydneyju. Kot svoje poslanstvo čuti podporo ljudem, ki so na poti k sebi. Pomaga jim, da se prenehajo tako gnati in se zavedo, da so skrb zase, samozavest in sprejemanje sebe nekaj dosegljivega.

Avtor: Cassie Mendoza-Jones

Prevod: Jana Lavtižar

Trda vezava, 249 str.
Mere: 20,5 x 13,5 cm, 409 g