Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
MOČ JE V TEBI, Louise L. Hay

MOČ JE V TEBI, Louise L. Hay

 17,00 z DDV

Louise L. Hay v knjigi Moč je v tebi opisuje svojo pot spreminjanja in rasti, na katero se je podala, ko je zbolela za rakom. Spoznala je, da je ta preizkušnja le rezultat vzorcev mišljenja in izkušenj iz preteklosti, ki so ležali goboko zakoreninjeni v njeni notranjosti.

Na zalogi
SKU 07230
Kategorija
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Moč je v tebi, Louise L. Hay

V iskanju moči za spremembo, se je odpravila na dolgo in zahtevno potovanje, potovanje vase. Ozavestila je dejstvo, da je moč, ki jo vsi iščemo “tam zunaj”, tudi znotraj nas in povsem dostopna za pozitivno uporabo. Naučila se je pozitivno misliti, vizualizirati, meditirati. Spremenila je prehrano in način življenja. Njena samozavest je rasla. Dovolila si je življenju reči DA! Svoje izkušnje je oplemenitila z znanjem, ki ga je dobila v nekaj letih svetovalnega dela s posamezniki, po številnih delavnicah in intenzivnih programih, ki jih je vodila.

Najpomembnejše spozananje, ki ga Louise želi deliti z nami v tej knjigi je, da je vsak problem mogoče ozdraviti le na en način: da se ljubimo.

Imate priložnost, da se bolj ljubite in tako lahko postanete del neverjetnega  vesolja ljubezni. Ljubezen se porodi v naših srcih in porodi se v ljubezni do sebe.

Ljubezen je nekaj, za kar se lahko odločimo, tako, kot si lahko izberemo jezo, sovraštvo ali žalost. Izberimo ljubezen! Začnimo v sedanjem trenutku.

Ljubezen je najmočnejša zdravilna moč, kar jih obstaja.
Naj vam ta knjiga odkrije, da ste resnično zelo mogočni.

EAN KODA 9789616950435
ISBN 978-961–6950-43-5
NOVA KNJIGA Ne
FLIPBOOK RAZMERJE (NPR. 1:1.2) Ne
OMEJITEV PLAČILA Brez
AVTOR Louise L. Hay
ZALOŽBA Primus
ZBIRKA Louise
PODNASLOV Ne
TEŽA 258
LETO IZDAJE 2015
ŠT. STRANI 261
VEZAVA Mehka