Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Zig Ziglar: Dvorjenje po poroki

Zig Ziglar: Dvorjenje po poroki

 20,66 z DDV

Dvorjenje po poroki prinaša obilico nasvetov, kako v zvezi ohranjati romantično vzdušje ne glede na to, ali ste poročeni dve leti, petdeset let ali nekje vmes. Tistim, ki se sprašujejo: Ali sploh lahko ponovno zanetim iskroč avtor Ziglar odgovarja: “Seveda lahko!” Dvorjenje po poroki je vodič, ki odgovarja na vaš kako-do-srečnega-zakona-za-vedno in v katerem boste našli prepričljive osebne izpovedi, nasvete strokovnjakov, zabavne anekdote iz avtorjevega lastnega življenja in:

šest korakov, kako začeti znova – ne glede na to, kako dolgo ste že poročeni,
poti do boljšega sporazumevanja,
načine zadovoljive in vznemirljivejše spolnosti,
pravila poštenega prepira in
iskreno razpravo o pomenu zaupanja.
Knjigi je dodan vprašalnik s sedeminšestdesetimi vprašanji, z odgovori najne boste ocenili stanje vaše zveze. A da bo ocena še bolj točna, na vprašanja najprej odgovorite preden začnete brati knjigo, nato pa še enkrat, ko boste prebrali zadnji stavek. In prepoznali boste razliko!

Na zalogi
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Kritike:

Dnevnik, 19.11.2006
Knjiga prinaša obilo zdravorazumskih nasvetov, ki vam bodo pomagali v zakonski zvezi ohranjati romantično vzdušje ne glede na to, ali ste poročeni dve leti, petdeset let ali nekje vmes…

Lepa&zdrava, december 2006
Priročnik avtorja številnih uspešnic o uspehu v zasebnem in poslovnem svetu prinaša veliko modrih nasvetov, ki vam bodo pomagali v ljubezenski zvezi ohraniti romantično vzdušje, ne glede na to, koliko časa ste poročeni.

Naslov: Dvorjenje po poroki
ISBN: 961-6470-86-8
Avtor: Zig Ziglar
Obseg: 232 strani, mehka vezava
Format: 145 mm x 210 mm