Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Suzanne Somers: Prodor medicine čez meje mogočega

Suzanne Somers: Prodor medicine čez meje mogočega

 32,00 z DDV

Kaj vam vaši osebni zdravnik, ginekolog, onkolog ne sme povedati? Ko se znajdemo v črni luknji konvencionalne medicine, ko ne vemo kaj je res in kaj ne nam znanje, ki nam ga Suzanne Sommers podaja v tej knjigi predstavlja kompas, ki nas usmeri na pravo pot.

Za vas je v tej knjigi izbranih 16 najimenitnejših zdravnikov, ki s svojimi odkritji, metodami preventivne medicine predstavljajo upanje za dolgoživost nas, ljudi.

Izvedeli boste:
– kaj nam zastruplja možgane in kako se borimo proti prostim radikalom
– zakaj smo priča degenerativnim boleznim, kaj jih povzroča in kako preprečimo pojav
– kako upočasnimo staranje
– kako zdravimo boleče cistične dojke, raka prostate, nedelovanje ščitnice, degenerativno rumeno pego, vnetje mehurja in še in še…
– kako zelo pomembna je uporaba biodentičnih hormonov pri vse boleznih civilizacije
– kakšna je vizija medicine prodora
– kako izboljšati spomin in delovanje možganov
– kako spati 8 do 9 ur na noč, brez zbujanja in zakaj je to tako zelo pomembno
Suzanne Somers, najbolje prodajana avtorica in pionirka na področju zdravja žensk, v intervjujih z najnaprednejšimi zdravniki s področja anitiaging medicine odkriva razsvetljujoče in rešilne informacije za naraven pristop k življenju, brez uporabe zdravil. S tem, ko vam namenja čas, ki ga v današnjem prenatrpanem zdravstvenem okolju pri vaše zdravniku v resnici ne bi imeli, vam razloži 8 KORAKOV DO RESNIČNEGA ZDRAVJA, ki predstavljajo mejnik medicine prodora.

Ni na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Zgodba avtorice Suzzane Sommers
Odkar sem zavezana medicini prodora, se še nisem počutila bolje, bila bolj zdrava ali imela takega izobilja energije. Vsako jutro se zbujam navdušena nad pričetkom novega dne; vedno sem optimistično naravnana, ostrega uma in aktivnega libida. Tako kvalitetno življenje izkušam zaradi znanja, pridobljenega od zdravnikov, predstavljenih v tej knjigi. Sprejela sem nov pristop k zdravju, ki temelji na preventivi in ne na čakanju na izčrpavajočo diagnozo.
Lahko se postaramo odličnega zdravja. Lahko se staramo z neokrnjenimi možgani in mladostno ravnjo energije. Ni potrebno, da je vzorčni model današnje osebe, ki se stara del naše prihodnosti. Nobenega razloga ni za počasno propadanje, kakršnega danes doživljajo starejši ljudje. Našim kostem se ni potrebno spremeniti v prah ali možganom postati pozabljivi. Rak in srčna obolenja niso neizogibni del naše prihodnosti. A začeti moramo zdaj!
Vrhunski zdravniki zahodne medicine v tej knjigi so resnično na sledi nečemu in so navdušeni; vsi so tudi prišli do spoznanja, da način prakticiranja medicine, kakršen je obstajal zadnjih petdeset let, v današnjem svetu ni več ustrezen.
Trenutno smo pod največjim okoljskim napadom v zgodovini človeštva; živimo namreč v svetu izrednega stresa in onesnaženja. Naša telesa ne zmorejo več prenašati tega pritiska. Zato ljudje posledično zbolevamo. Neizogibno se mora nekaj spremeniti – in to je tisto, kar ta knjiga ponuja. Spremenimo lahko svojo usodo ter v roke vzamemo vajeti življenja in zdravja. Bolezen ni neizogiben del procesa staranja. Izgubljene mladostne hormone lahko nadomestimo, spremenimo smer prehranskih navad, ki že začenjajo povzročati opustošenje v naših telesih, in nadomestimo lahko manjkajoče hranilne snovi v hrani. A začeti moramo sedaj.
Trenutno nas večina živi v odvisnosti od take ali drugačne kaprice farmacevtskih zdravil. Imamo tabletko za spanje, tabletko za uravnavanje našega razpoloženja. Živimo od tablet za zmanjšanje želodčne kisline za naše razburjene želodce in za sprostitev jemljemo pomirjevala. Jemo tablete, da shujšamo, uravnavamo zadrževanje vode, proti napihnjenosti, glavobolom, bolečini in za erekcijo! A navkljub vsem tem zdravilom se nihče ne počuti dobro. Nihče ne uspeva. Tablete niso odgovor; so le obliž. In na koncu so naš propad.

Prodor je deloma zbirka intervjujev s svetovno najboljšimi, vrhunskimi zdravniki, specializiranimi v antiaging medicini. Vsak od teh zdravnikov je imel pogum in poštenje za vzpostavitev distance in kritično ocenitev znanja, pridobljenega med študijem medicine, kar jih je pripeljalo do spoznanja o zastarelosti naučenega, ki v današnjem svetu ne zadostuje več. Tehnologija nam resda omogoča daljšo življenjsko dobo, a obenem smo pod neznanskim stresom. Zavedno ali nezavedno dnevno zauživamo smrtonosne količine kemikalij; naše hormonsko ravnovesje je porušeno; živimo nepoučeni o neverjetnih pozitivnih rezultatih zdrave prehrane.

Od vsakega izmed naslednjih zdravnikov sem poskušala izvedeti, kako se izogniti tej usodi. Vsak pogovor je osebni obisk, narejen posebej za vas; pravzaprav je še boljši kot obisk. Več tednov sem imela priložnost preživeti ure in ure pri stikanju po njihovih fantastičnih umih, med čemer sem dobila priložnost vpogleda v njihove individualne smeri zanimanja. Premikali smo se sem ter tja, opravili premnogo telefonskih pogovorov z vedno novim prodorom, vrednim razkritja.
Strokovnjaki na področju antiaging medicine imajo zelo malo profesionalnega egoizma. Zaradi izobilja vedno novih informacij so nadvse pripravljeni k deljenju in razširjanju znanja. Drug drugemu so učitelji. Številne konference čez leto, ki se jih udeležujejo, ne financira farmacevtska industrija (kar pomeni, da si morajo sami kriti stroške), zato na teh srečanjih njihovih idej ne usmerja noben skriti poslovni načrt.