Karmična diagnostika in varen dostop v človekovo biopolje, Avtor: Marjan Ogorevc
€ 22,00 z DDV
Marjan Ogorevc z vsako svojo knjigo vstopa v naša biopolja in nam svetuje kako se spoprijeti s karmo in njenim delovanjem.
V dvajsetletnem obdobju spoznavanja tradicionalnih medicin in drugih bioenergijskih praks sem spoznal, da do zdravja vodi uravnavanje očesu nevidnih plasti človeka.
Pred leti pa sem se srečal z nenavadno in nepoznano metodo diagnosticiranja in zdravljenja, ki jo je razvil ruski zdravilec Sergej Nikolajevič Lazarev, ki temelji na zakonitostih karme. Spoznal sem, da ostati zdrav pomeni vztrajno «delo« človeka na sebi – čiščenje sedanjih travm kot tistih iz naše preteklosti pa tudi delovanj naših prednikov; to je nenehen proces, mnogokrat pa edini način, da človek sam pri sebi pozdravi težko ali pa ponavljajočo bolezen.
Karmična diagnostika je tudi v svetu dokaj neznana, nenazadnje zahteva od zdravilca izjemne sposobnosti vstopa v energijsko-informacijsko polje človeka. Kaj se ob tem dogaja, kakšne so nevarnosti in posledice tako za zdravljenca kot za bioterapevta, pa je sporočilo te knjige.
Ko je pred štirimi leti izšla prva izdaja knjige Karmična diagnostika, je med bralci sprožila povsem drugačen način razmišljanja ter pojmovanja zdravja in pristopa do zdravljenja. Ponatis vključuje moja poznejša spoznanja, ob tem pa zavedanje, da karmična diagnostika danes ni več nepoznana, predvsem pa ni le način zdravljenja, temveč predvsem tudi način življenja in iskanje ljubezni v občutenju do vsega in vsakogar, pa četudi to ni vedno lahko. Marjan Ogorevc
SKU | 09932 |
Kategorije | ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE, KNJIŽNE USPEŠNICE - KNJIGARNA, OSEBNA RAST, ZDRAVO ŽIVLJENJE IN WELLNES |
Deli |
Povezani izdelki
Adijo prehladi
€ 12,00 z DDVAdijo prehladi
Kako preprečiti oz. hitro pozdraviti bolezni dihal?
Obvladajte preprečevanje in zdravljenje prehladov na naraven in varen način.
Prehladi niso velika zdravstvena težava … Vsaj ne, dokler jih ne zapletemo! To pa nam gre vse bolje od rok.
Ko zaradi nevednosti ali iz želje po hitrem olajšanju začnemo prehlade „zdraviti“ z antibiotiki ali s sredstvi za zaviranje prehlada, kašlja, vročine, …, se lahko razmere hitro zakomplicirajo in prerastejo v angino, pljučnico, bronhiolitis, vnetje ušes, težave z glivicami, težave s prebavo, …
Ali ste vedeli, da imamo v 80 % primerov pri prehladih opravka z virusi? To pomeni, da so antibiotiki v takšnih primerih neučinkoviti oziroma bodo le po nepotrebnem zdesetkali našo koristno črevesno floro in tako dodatno znižali našo odpornost.
Tehnične specifikacije:
168 barvnih strani
format 130 x 190 mm
broširano, mehka vezava, plastificirana platnica
Ščepec rešitve (trda vezava): Zamolčane zdravilne moči začimb
€ 38,00 z DDVŠe sanja se nam ne, koliko težav lahko omilimo ali celo ozdravimo s ščepcem začimb, ki jih morda že imamo na vrtu, okenski polici ali v kuhinji. Dve tretjini prebivalcev te moči pozna in zato začimbe uporabljajo kot zdravila prve izbire. Le Zahodnjaki smo na njihove moči pozabili, pa bi jih še kako potrebovali.
Opis izdelka
Ali ste vedeli, da že minimalna količina muškatnega oreščka preprečuje nastajanje kariesa, da čaj iz bazilike redči kri vsaj tako učinkovito kot zdravila, da imamo na razpolago vsaj deset začimb, ki uspešno zavirajo razmnoževanje nevarnih bakterij, kot sta E. coli in salmonela, nekatere pa so celo kos bakterijam Helicobacter pylori in bakterijam, odpornim na antibiotike. Z njimi lahko veliko bolj varno kot s sinteznimi zdravili uravnamo tudi sladkor in holesterol.
Moč začimb ni le kozmetične narave. Nešteto resnih znanstvenih raziskav, ki jih predstavljamo v tej knjigi, potrjuje, da so v velikem številu primerov začimbe enakovredne, neredko pa tudi močnejše od sinteznih zdravil, ki so jih testirali vzporedno.
Ali ste vedeli, da vsebujeta dva grama cimeta več antioksidantov kot pol kilograma dušenega brokolija? Da 15 gramov peteršilja vsebuje toliko antioksidantov kot dve jabolki? Če torej nimamo veliko prostora, je bolje na vrtu ali balkonu pridelati kakšen gram začimb kot nekaj kilogramov krompirja ali solate.
Z začimbami lahko zmanjšamo tudi potrebo po različnih kemikalijah v hiši. Nekatere uspešno odganjajo muhe in komarje, druge opravijo z molji, tretje preprečujejo nastanek plesni ali jih lahko celo preženejo s stene.
In zakaj o vsem tem vemo tako malo? Zakaj danes uporabljamo manj začimb kot kadar koli prej?
Zakaj jih je industrija izgnala iz hrane in jih nadomestila s pogosto škodljivimi kemikalijami?
Čas je, da tudi na tem področju stopimo korak nazaj (ali naprej) – k sebi in k naravi. Prihranili si bomo veliko težav in veliko denarja ter si pridobili nova spoznanja o razsežnostih stvarstva, ki nas obkroža.
Tehnične specifikacije:
416 barvnih strani
format 160 x 230 mm
trda vezava, šivano, plastificirano.
Steve Meyerowitz: Pšenična trava: Najboljše zdravilo narave
€ 29,90 z DDVn kaj sploh je pšenična trava? Pod tem pojmom razumemo raznolike trave, ki se jih zaradi terapevtskih in hranilnih lastnosti uporablja kot zeliščna zdravila. V knjigi Pšenična trava so opisane različne trave, in sicer pšenična, ječmenova, ovsena, ržena in nekatere druge, vse pa imajo podobne učinkovine.
Dr. Christopher Vasey: PO NATUROPATSKO (Kako se razstrupiti, najti kakovostno prehrano in vzpostaviti kislo-bazično ravnovesje)
€ 19,90 z DDVNamen te knjige je prikazati različne vidike naturopatije. Avtor osvetli osnove, na katerih je zgrajena (teoretični okvir), in opiše, kako lajša trpljenje bolnih (praktična uporaba). Najti je treba takšno zdravo pamet, dejansko tam, kjer je od nekdaj bila: v srčiki vélikih zdravstvenih nasvetov za vse čase in v zdravstvenih tradicijah, ki daleč nazaj izvirajo iz legendarnega učenja Sumercev in Esenov.
Adijo prehladi
€ 12,00 z DDVAdijo prehladi
Kako preprečiti oz. hitro pozdraviti bolezni dihal?
Obvladajte preprečevanje in zdravljenje prehladov na naraven in varen način.
Prehladi niso velika zdravstvena težava … Vsaj ne, dokler jih ne zapletemo! To pa nam gre vse bolje od rok.
Ko zaradi nevednosti ali iz želje po hitrem olajšanju začnemo prehlade „zdraviti“ z antibiotiki ali s sredstvi za zaviranje prehlada, kašlja, vročine, …, se lahko razmere hitro zakomplicirajo in prerastejo v angino, pljučnico, bronhiolitis, vnetje ušes, težave z glivicami, težave s prebavo, …
Ali ste vedeli, da imamo v 80 % primerov pri prehladih opravka z virusi? To pomeni, da so antibiotiki v takšnih primerih neučinkoviti oziroma bodo le po nepotrebnem zdesetkali našo koristno črevesno floro in tako dodatno znižali našo odpornost.
Tehnične specifikacije:
168 barvnih strani
format 130 x 190 mm
broširano, mehka vezava, plastificirana platnica
Ščepec rešitve (trda vezava): Zamolčane zdravilne moči začimb
€ 38,00 z DDVŠe sanja se nam ne, koliko težav lahko omilimo ali celo ozdravimo s ščepcem začimb, ki jih morda že imamo na vrtu, okenski polici ali v kuhinji. Dve tretjini prebivalcev te moči pozna in zato začimbe uporabljajo kot zdravila prve izbire. Le Zahodnjaki smo na njihove moči pozabili, pa bi jih še kako potrebovali.
Opis izdelka
Ali ste vedeli, da že minimalna količina muškatnega oreščka preprečuje nastajanje kariesa, da čaj iz bazilike redči kri vsaj tako učinkovito kot zdravila, da imamo na razpolago vsaj deset začimb, ki uspešno zavirajo razmnoževanje nevarnih bakterij, kot sta E. coli in salmonela, nekatere pa so celo kos bakterijam Helicobacter pylori in bakterijam, odpornim na antibiotike. Z njimi lahko veliko bolj varno kot s sinteznimi zdravili uravnamo tudi sladkor in holesterol.
Moč začimb ni le kozmetične narave. Nešteto resnih znanstvenih raziskav, ki jih predstavljamo v tej knjigi, potrjuje, da so v velikem številu primerov začimbe enakovredne, neredko pa tudi močnejše od sinteznih zdravil, ki so jih testirali vzporedno.
Ali ste vedeli, da vsebujeta dva grama cimeta več antioksidantov kot pol kilograma dušenega brokolija? Da 15 gramov peteršilja vsebuje toliko antioksidantov kot dve jabolki? Če torej nimamo veliko prostora, je bolje na vrtu ali balkonu pridelati kakšen gram začimb kot nekaj kilogramov krompirja ali solate.
Z začimbami lahko zmanjšamo tudi potrebo po različnih kemikalijah v hiši. Nekatere uspešno odganjajo muhe in komarje, druge opravijo z molji, tretje preprečujejo nastanek plesni ali jih lahko celo preženejo s stene.
In zakaj o vsem tem vemo tako malo? Zakaj danes uporabljamo manj začimb kot kadar koli prej?
Zakaj jih je industrija izgnala iz hrane in jih nadomestila s pogosto škodljivimi kemikalijami?
Čas je, da tudi na tem področju stopimo korak nazaj (ali naprej) – k sebi in k naravi. Prihranili si bomo veliko težav in veliko denarja ter si pridobili nova spoznanja o razsežnostih stvarstva, ki nas obkroža.
Tehnične specifikacije:
416 barvnih strani
format 160 x 230 mm
trda vezava, šivano, plastificirano.
Steve Meyerowitz: Pšenična trava: Najboljše zdravilo narave
€ 29,90 z DDVn kaj sploh je pšenična trava? Pod tem pojmom razumemo raznolike trave, ki se jih zaradi terapevtskih in hranilnih lastnosti uporablja kot zeliščna zdravila. V knjigi Pšenična trava so opisane različne trave, in sicer pšenična, ječmenova, ovsena, ržena in nekatere druge, vse pa imajo podobne učinkovine.
Dr. Christopher Vasey: PO NATUROPATSKO (Kako se razstrupiti, najti kakovostno prehrano in vzpostaviti kislo-bazično ravnovesje)
€ 19,90 z DDVNamen te knjige je prikazati različne vidike naturopatije. Avtor osvetli osnove, na katerih je zgrajena (teoretični okvir), in opiše, kako lajša trpljenje bolnih (praktična uporaba). Najti je treba takšno zdravo pamet, dejansko tam, kjer je od nekdaj bila: v srčiki vélikih zdravstvenih nasvetov za vse čase in v zdravstvenih tradicijah, ki daleč nazaj izvirajo iz legendarnega učenja Sumercev in Esenov.
Adijo prehladi
€ 12,00 z DDVAdijo prehladi
Kako preprečiti oz. hitro pozdraviti bolezni dihal?
Obvladajte preprečevanje in zdravljenje prehladov na naraven in varen način.
Prehladi niso velika zdravstvena težava … Vsaj ne, dokler jih ne zapletemo! To pa nam gre vse bolje od rok.
Ko zaradi nevednosti ali iz želje po hitrem olajšanju začnemo prehlade „zdraviti“ z antibiotiki ali s sredstvi za zaviranje prehlada, kašlja, vročine, …, se lahko razmere hitro zakomplicirajo in prerastejo v angino, pljučnico, bronhiolitis, vnetje ušes, težave z glivicami, težave s prebavo, …
Ali ste vedeli, da imamo v 80 % primerov pri prehladih opravka z virusi? To pomeni, da so antibiotiki v takšnih primerih neučinkoviti oziroma bodo le po nepotrebnem zdesetkali našo koristno črevesno floro in tako dodatno znižali našo odpornost.
Tehnične specifikacije:
168 barvnih strani
format 130 x 190 mm
broširano, mehka vezava, plastificirana platnica
Ščepec rešitve (trda vezava): Zamolčane zdravilne moči začimb
€ 38,00 z DDVŠe sanja se nam ne, koliko težav lahko omilimo ali celo ozdravimo s ščepcem začimb, ki jih morda že imamo na vrtu, okenski polici ali v kuhinji. Dve tretjini prebivalcev te moči pozna in zato začimbe uporabljajo kot zdravila prve izbire. Le Zahodnjaki smo na njihove moči pozabili, pa bi jih še kako potrebovali.
Opis izdelka
Ali ste vedeli, da že minimalna količina muškatnega oreščka preprečuje nastajanje kariesa, da čaj iz bazilike redči kri vsaj tako učinkovito kot zdravila, da imamo na razpolago vsaj deset začimb, ki uspešno zavirajo razmnoževanje nevarnih bakterij, kot sta E. coli in salmonela, nekatere pa so celo kos bakterijam Helicobacter pylori in bakterijam, odpornim na antibiotike. Z njimi lahko veliko bolj varno kot s sinteznimi zdravili uravnamo tudi sladkor in holesterol.
Moč začimb ni le kozmetične narave. Nešteto resnih znanstvenih raziskav, ki jih predstavljamo v tej knjigi, potrjuje, da so v velikem številu primerov začimbe enakovredne, neredko pa tudi močnejše od sinteznih zdravil, ki so jih testirali vzporedno.
Ali ste vedeli, da vsebujeta dva grama cimeta več antioksidantov kot pol kilograma dušenega brokolija? Da 15 gramov peteršilja vsebuje toliko antioksidantov kot dve jabolki? Če torej nimamo veliko prostora, je bolje na vrtu ali balkonu pridelati kakšen gram začimb kot nekaj kilogramov krompirja ali solate.
Z začimbami lahko zmanjšamo tudi potrebo po različnih kemikalijah v hiši. Nekatere uspešno odganjajo muhe in komarje, druge opravijo z molji, tretje preprečujejo nastanek plesni ali jih lahko celo preženejo s stene.
In zakaj o vsem tem vemo tako malo? Zakaj danes uporabljamo manj začimb kot kadar koli prej?
Zakaj jih je industrija izgnala iz hrane in jih nadomestila s pogosto škodljivimi kemikalijami?
Čas je, da tudi na tem področju stopimo korak nazaj (ali naprej) – k sebi in k naravi. Prihranili si bomo veliko težav in veliko denarja ter si pridobili nova spoznanja o razsežnostih stvarstva, ki nas obkroža.
Tehnične specifikacije:
416 barvnih strani
format 160 x 230 mm
trda vezava, šivano, plastificirano.
Steve Meyerowitz: Pšenična trava: Najboljše zdravilo narave
€ 29,90 z DDVn kaj sploh je pšenična trava? Pod tem pojmom razumemo raznolike trave, ki se jih zaradi terapevtskih in hranilnih lastnosti uporablja kot zeliščna zdravila. V knjigi Pšenična trava so opisane različne trave, in sicer pšenična, ječmenova, ovsena, ržena in nekatere druge, vse pa imajo podobne učinkovine.