Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Savina Atai: Priročnik z DVD-jem Joga obraza

Savina Atai: Priročnik z DVD-jem Joga obraza

 28,50 z DDV

Priročnik na 12 straneh z DVD-jem.

Popolni trening obraza, vaje za notranje organe in Face Force Yoga za pokušino. Namenjen je vsem, začetnikom, krasen za tiste, ki so s tečaja že malce pozabili in tiste, ki bi se radi pripravili za celostno FACE FORCE YOGA vadbo, pa naših tečajev še niste obiskovali.

Koliko in kdaj vaditi?

Ko se prvič srečamo s treningom obraza mišice praviloma niso v kondiciji, ne v svojem optimalnem volumnu, niti na svoji pravi poziciji. Vse našteto se vzpostavi s pridnostjo in rednostjo.

Ni na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Priročnik

Na dvanajstih straneh je opisan način treninga, učinek, holistični pomen in nenazadnje lepotni aspekt vsake od 28 vaj. Dobite kar 6 različno sestavljenih kratkih treningov: za jutranjo poživitev; za idealen vstop v nov dan; za popestritev ob gledanju televizije; ko imamo najmanj časa; za dvig energije med vožnjo in tik pred spanjem za sprostitev.

Pet minut vadbe na dan + 2 celotna treninga na teden je recept, ki bo prinesel najboljše in najslajše rezultate. Vadimo lahko kadarkoli čez dan; a zjutraj je krasno narediti vsaj eno vajo, da se poživimo, polepšamo in prebudimo.