Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Savina Atai: Priročnik z DVDjem Skrbnik za prsi

Savina Atai: Priročnik z DVDjem Skrbnik za prsi

 28,50 z DDV

Edini program treninga prsi na svetu, ki neguje lepoto, polnost, mladostnost in zdravje prsi ter aktivira idealno delovanje hormonskega sistema.

Savina Atai je združila starodavne skrivnostne obrede taoističnih Belih tigric z najmodernejšimi pristopi, ki vzpostavljajo limfno pretočnost, krepijo mišice, prebujajo žleze in zaščitijo prsi na vseh nivojih.

Varujte krono vaše ženske energije – izberite med devetimi programi vadbe: lepota, zdravje, čvrstost, hormonsko ravnovesje, povečanje prsi, pomanjšanje dojk, učvrstitev in razbijanje drobnih cist, rak prsi po porodu čas hujšanja druga pomlad – menopavza, čustveno ravnovesje, povečanje libida.

Od najstniških pa do najbolj poznih zlatih let so prsi vaše – zato poskrbite zanje in s tem zase! Ob podatku, da kar 20 % žensk umre za rakom dojke, je vredno, da preventivno čistimo zastala čustva, preden pride do posledic in obolenj.

Ni na zalogi
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Dr. Sanja Toljan – specialistka za anti-aging medicino pravi:
»Redna masaža dojk nam omogoča spoznati, kako se naše prsi skozi mesečni ciklus menjajo iz dneva v dan. Včasih so sproščene in mehke, drugič napete, trde in polne zatrdlin. Z redno masažo iz meseca v mesec spoznamo naše naravno stanje in vsako neobičajno spremembo. Poleg tega masaža dojk dobro deluje na cirkulacijo, še posebej limf, ki imajo pomembno vlogo pri krepitvi imunskega sistema. Po podatkih zdravstvene organizacije je nošenje modrčkov z vdelanimi kovinskimi deli lahko bolj nevarno, kot je kajenje za pljuča, saj povzroča zastoje v pretoku limfe. Z vajami se krepi tudi libido, natančneje s stimulacijo areol potenciramo nastajanje hormona oksitocina, ta pa je pomemben za ženske v času nosečnosti, ker sproži porodne krče, po nosečnosti za nastajanje mleka in ne nazadnje brez oksitocina ni orgazma. Ko so ženske v stiku s svojimi dojkami – simbolom ženskosti, se krepi tudi samozavest in samospoštovanje, kar vpliva tudi na spolno željo in sproščenost do sebe in sprejemanja svojega telesa. Zato pozdravljam vadbo in mislim,da je pomemben doprinos k zdravju vsake ženske.«