Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Savina Atai: Telesni stražar za stres in spanje

Savina Atai: Telesni stražar za stres in spanje

 29,50 z DDV

•NOVA DIMENZIJA SPANJA
•POPOLNA ZAŠČITA PRED IZGORELOSTJO
•BIORITEMSKA URA NOTRANJIH ORGANOV ZA CELOSTNO REGENERACIJO
•FREKVENCE (alfa, delta), S POMOČJO KATERIH MOŽGANI PREIDEJO V STANJE UMIRITVE, SPROSTITVE IN KREATIVNEGA SANJANJA

Vaje Face Force Yoge za umirjanje telesa, uma in duha.

Pravo spanje je najmočnejše superživilo na svetu, najboljši zdravnik, najbolj vrhunski pomlajevalni in lepotni tretma, zaščitnik pred stresom, ker revitalizira možgane, eno najmočnejših shujševalnih sredstev, krepi spomin in koncentracijo, uravnovesi čustva, obnovi imunski sistem, živčni sistem in napolni baterije notranje energije ter kreativnosti.

Vendar – ali znate pravilno spati? Ne samo to; se znate pripraviti na spanje? To je ključ, ki odklene vse dobrobiti, ki jih noč prinaša! Brez tega je spanje prazno in izguba časa, še posebej, če preskočite nočne ure, ki revitalizirajo. In ali spite v REM stanju? Brez njega ne pridobite niti ene stvari, ki jih spanje sicer prinaša.

Ni na zalogi
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

»Nočni ptič« je le še ena bolezen nadledvične žleze.

Ste vedeli, da vaše telo ne proizvaja hormonov, če ne spite prav? Če pa nimate hormonov, ne spite prav?! Sliši se zapleteno, a ko se boste uskladili z ritmom narave, bo vse skupaj postalo preprosto.

Ali veste, kateri vaš notranji organ v tem trenutku predseduje? Mu zdajle škodujete ali ga krepite?

Z vajami Telesni stražar za stres in spanje boste poskrbeli za oboje – za pravo spanje in optimalno delovanje endokrinega sistema. Z upoštevanjem bioritemske ure vašega organizma pa si boste priskrbeli popolno obnovo vašega zdravja in se končno znebili obroča okoli trebuha. Naučili se boste tudi kreativnega sanjanja, v katerem so največji pesniki in pisatelji napisali najboljša dela.

Telesni stražar za stres in spanje se izčrpno posveča tudi glavni varovalki vašega organizma in generalu bitke proti stresu in njegovim posledicam – nadledvični žlezi. Dokler vam dela, ste varni pred čisto vsemi boleznimi; ko pa izgori, se psihično in fizično podrete kot hišica iz kart.