Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Savina Atai; Zamenjam razsvetljenje za hiter vibrator

Savina Atai; Zamenjam razsvetljenje za hiter vibrator

 24,90 z DDV

Mešanica romana, ki ga pogoltneš na en mah, prijatelja za življenje in to presneto izčrpnega priročnika podkrepljenega z vsemi viri, ki kaj veljajo v svetu duhovnosti in zdravja. In to po resnični izkušnji!Je popoln paket za potovanje vase; simbioza zanimive, čustvene, šokantne, zabavne, čutne, nevsakdanje in doživete zgodbe; globokih, naprednih in razgaljenih duhovnih spoznanj; ter praktičnih in učinkovitih nasvetov za nenehno obnavljanje telesa, uma in duha. Je resno, zavito v neresno – tako kot življenje.
Ste si vedno želeli knjigo, ki ima v sebi prav vse, dober roman, z globokim občutenjem, polnim življenjskih situacij v katerih se vsak dan znajdemo sami? Knjigo, ki nas bo vodila kot zaupnica skozi zamotana, pa vendar tako preprosta vprašanja o življenju in ki bo skozi učenja vseh mogočih avtoritet duhovnosti, osebnostnega razvoja, zdravja, alternativnih ved … – nizala tudi odgovore? Ob vsem tem, da je pisateljica Savina Atai vse to res doživela. Bila pri vseh zdravilcih, gurujih in avatarjih in ni ji bilo prizaneseno. Odgrnila je tudi neprijetna srečanja z avtoritetami duhovnosti in njene izkušnja so doma in v tujini že dvignila nekaj prahu.

 

Ni na zalogi

SKU 07203
Kategorija
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Komentar avtorice

Vedno sem vedela, da bom svojo grenko-sladke izkušnje razgalila v knjigi; a da jih bom posula z marcipanovimi zvezdicami in jih pretopila v veselo, drzno, zabavno, resno, preprosto, humorno, poučno, globoko, seksi zgodbo. Ki bo šla naprej. In me naučila, da smo Resnični le brez kakršnekoli zgodbe. In da le smo. Da bom na čim bolj praktičen in preprost način predala znanja, ki sem jih imela čast dobiti in jih tako radodarno dobivam.

Jah; Einstein je zelo lepo povedal: “Povej stvari tako preprosto, kot je mogoče, a niti pikice bolj preprosto.”

Nekaj utrinkov za pokušino:

BOG, SPOLNOST
Kaj pa če te Bog razočara, če ti ne pokaže, da je s tabo, ko je najtežje? Če ti dokaže, da si sama?

Ideja Boga je le hojca. A mi se toliko časa oklepamo hojce; nočemo iti naprej iz te faze, da hojca postane invalidski voziček in potem smrtna postelja.

Bog je skoncentrirana izvorna energija. In tudi ti se lahko enako skoncentriraš. Postaneš enakovredno dovršena in napolnjena. A če ne boš zmogla pogledati in sprejeti energije, ki te je ustvarila, ne boš sposobna odkriti tega, kar te bo naredilo nesmrtno. Osvobojena spolna energija je temelj duhovne enosti.

INDIJA, PUTTAPARTI
Če je svet bolnišnica, je tale ašram soba za intenzivno nego. Izkoristi vse, kar ti ponuja!

Veš kaj, ti, Baba babast! Totalno si nepošten!« sem se razburjala.
„26. boš izgubila uro!” je zadonelo.

V istem trenutku sem se dvakrat stresla – in to tako močno, kot da bi padla na električno napeljavo. V srcu me je začelo peči; občutila sem, kot da bi mi ga nekdo z nožem poizkušal izdolbsti.

Nato sva se s Sai Babo začela pogovarjati. Vedela sem, da me želi usmeriti nazaj na mesto, s katerega sem zbežala.