Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Čistilna gobica za obraz in telo ZELENA GLINA namenjena mešani in mastni koži

Čistilna gobica za obraz in telo ZELENA GLINA namenjena mešani in mastni koži

 12,99 z DDV

100% Naravna Konjac gobica rastlinskega izvora namenjena vsem tipom kože za čiščenje in nego obraza.

Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega obraza.

Konjac gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac, ki prihaja iz več kot 1500 let stare japonske tradicije nege kože. Je brez dodatkov, univerzalna in zato idealna za vso družino. Omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic.

Samo z vodo omogoča čiščenje in vrhunsko naravno nego kože.

Glavna sestavina: 100% čista Konjac vlakna

Konjac gomolji, rastoči na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju (Južna Koreja) so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov in dražilnih snovi. Gre za z vlago bogato in užitno rastlino, ki je po naravi alkalna in tako uravnava kislost kože in nečistoče.

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Učinki

Temeljito očisti kožo nečistoč, izločenega odvečnega sebuma, ogrcev in zamašenih por. Z masažo spodbuja mikro-cirkulacijo in obnavlja kožo. Koži podari naraven zdrav lesk. Ne poškoduje občutljive površine kože in je neabrazivna, zato je primerna tudi za zelo občutljivo kožo. Pri odstranjevanju (močnega) makeup-a je priporočljivo, da dodamo čistilno sredstvo na gobico, a ga pri tem porabimo veliko manj.

Lastnosti izdelka

Je brez umetnih barvil, je 100% razgradljiva, je pH uravnotežena, čisti naravno in temeljito in je prijazna vam ter okolju

Način uporabe

Gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo kožo obraza, vratu in dekolteja dokler koža ni čista. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Konjac gobico lahko uporabljamo samo z vodo ali pa ji za odstranjevanje ličil dodamo še čistilni izdelek, vendar pa specifična struktura gobice omogoča, da ob dodatku majhne količine čistilnega sredstva kožo še bolj temeljito očistimo in odstranimo ličilo. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Po uporabi lahko gobico kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.

Certifikati

Vegan
Cruelty-Free
Proizvajalec

The Konjac Sponge Company Ltd

Dodatne informacije

Edinstvene lastnosti konjac gobic

Edinstvene lastnosti konjac gobic Preproste za uporabo, učinkovite in omogočajo naravno temeljito čiščenje. Vse naše Konjac gobice so okolju prijazne, 100% naravne in izdelane iz rastlinskih vlaken užitnega gomolja konnyaku. Konjac gobice so mehke, nežne in polne koži prijaznih dobrot! Gobice vam očistijo obraz bolje kot katerikoli drug doslej preizkušen način in pustijo kožo čisto, sijočo ​​in svilnato gladko. 100% naravna rastlinska vlakna 100% brez umetnih barvil 100% brez aditivov 100% čiste in neonesnažene 100% razgradljive 100% cruelty free & vegan Polne mineralov in antioksidantov Omogočajo nežen piling So pH uravnotežene Omogočajo naravno temeljito čiščenje Primerne za vsakodnevno uporabo Trajnostne Prijazne vam in okolju Privoščite si mini nego obraza vsak dan! Učinki V času, ko nas škodljive kemikalije in toksini obkrožajo na vsakem koraku, se vse bolj pričenjamo zavedati škodljivih posledic le teh. V izogib pretirani uporabi in vnosu kemikalij v vsakdanjem življenju, se smernice tudi v kozmetiki nagibajo k zdravemu in naravnemu načinu življenja. Konjac gobica je prvovrstni naravni izdelek, ki brez škodljivih kemikalij, samo z dodatkom vode, omogoča čiščenje in negovanje vaše kože. Tu je le nekaj razlogov, zakaj je naša gobica kot nalašč za vas: kožo temeljito očisti nečistoč, izločenega odvečnega sebuma, bakterij, ogrcev in zamašenih por, z masažo spodbuja mikro-cirkulacijo, obnavlja kožo obraza in telesa, koži podari naraven zdrav lesk, ne poškoduje občutljive površine kože in je neabrazivna, pri odstranjevanju (močnega) makeup-a je priporočljivo, da dodamo čistilno sredstvo na gobico, a ga pri tem porabimo veliko manj, zelo mehka tekstura gobice je primerna tudi za zelo občutljivo kožo, z lahkoto jo vključimo v vsakodnevno rutino čiščenja obraza, saj je preprosta za uporabo, je okolju prijazen izdelek, ki ni testiran na živalih. Konjac gobico so odkrili in razvili v izdelek, kakršnega poznamo danes na Japonskem, kjer jo uporabljajo v kozmetiki in prehrani že več kot 1.500 let. Gobica s pomočjo svoje naravne alkalnosti uravnava kislost kože in sebum. Njena edinstvena mrežasta struktura nežno masira kožo in s tem spodbuja mikro-cirkulacijo ter rast novih celic, zaradi česar je koža po uporabi zelo mehka in gladka.

Način uporabe

Gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo kožo obraza, vratu in dekolteja dokler koža ni čista. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. Konjac gobico lahko uporabljamo samo z vodo ali pa ji za odstranjevanje ličil dodamo še čistilni izdelek, specifična struktura gobice namreč omogoča, da ob dodatku majhne količine čistilnega sredstva kožo še bolj temeljito očistimo in odstranimo ličilo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo (ne ožemamo) in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši.

Kako skrbimo za gobico?

Po uporabi gobico vedno dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken, ampak jo stisnemo s sploščenimi dlanmi) in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši (npr. blizu radiatorja). Čisto Konjac gobico lahko postavimo tudi v hladilnik, da ostane sveža in hladna, hkrati pa ji s tem načinom shranjevanja podaljšamo rok trajanja. Ko se gobica posuši, se skrči in strdi, kar je popolnoma naravno. Pri naslednji uporabi jo preprosto namočimo in pustimo, da se dobro prepoji z vodo. Gobice nikoli ne uporabljamo v suhem, trdem stanju. Gobice ne puščamo pod tušem, v vodi ali v vlažnem prostoru. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Konjac gobica je 100% naravni izdelek in pri redni uporabi priporočamo, da gobico zamenjate po 1 do 3 mesecih. Obrabljeno ali poškodovano gobico zavržemo, lahko jo tudi kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.