Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00

Difuzor ARTEMIDA

 139,90 z DDV

✅ Upravljanje z aplikacijo preko telefona (povezljivost preko Bluetooth)
✅ Estetsko dovršen (keramična glava)
 Vgrajen zvočnik za predvajanje glasbe
✅ Super tiho delovanje
✅ Vlaženje in čiščenje zraka, aromaterapija

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

DIFUZOR, KOT VLAŽILEC ZRAKA 

Bi radi stopili v sobo ter takoj začutili svež zrak in vonj, ki vas pomiri ter razvedri obenem? Naj bo to vonj sivke, cimeta, limone ali kateregakoli drugega, ki vam je ljub? Potemtakem je difuzor prava stvar za vas!

Se spominjate, ko ste šli zadnjič v terme ali zdravilišče? Ravno tam so namreč najpogosteje uporabljeni. Seveda pa lahko z našimi elektronskimi difuzorji pričarate mehkejši, bolj prijeten zrak tudi doma ali v pisarni.

V domu difuzor služi večim stvarem, primarno vlaženju zraka ter odišavljenju le-tega z uporabo eteričnih olj. Kako deluje? Difuzor razbije eterično olje na mikrodelce in ustvari meglico, ki se razprši v prostor, ga prijetno odišavi in pri tem olja ne segreva zato olje ohrani terapevtske lastnosti. Je popolnoma tih ter ne moti živali. Učinek začutite že po nekaj sekundah. Ponavadi se ga postavi v dnevno sobo ali spalnico, s čimer boste navdušili goste, tako kot tudi svojo boljšo polovico.

Zelo primeren je za rabo v jesenskem in zimskem času, ko začnemo stanovanja ogrevati in je v stanovanju suh zrak. Pogosto to pripelje do težav z dihali, suhe kože, prehladov, ipd. Višji odstotek vlage v zraku definitivno pomaga ter preprečuje dotične probleme. Primeren je tudi, če v stanovanju majhni otroci, tukaj samo pazite, da dodajate naravna eterična olja in ne sintetičnih. Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna priporočamo vlivanje destilirane vode.

Niso pa samo zelo uporabni, saj imajo vsi naši difuzorji zelo estetski izgled, kar doda dekorativno funkcijo.  Vsi so opremljeni z LED lučkami, katere se lahko spreminja po želji. V rahlo zatemnjenem prostoru pričarajo res čarobno vzdušje.

 

Velikost: 180mm x 155mm x 110mm
Teža: 423g
Delovna napetost: DC 24V
Način vlaženja: Konstantno / s presledki / upravljanje preko aplikacije (bluetooth)
Območje delovanja: Optimalno med 35m2 in 50m2
Prostornina rezervoarja: 300ml
Osvetlitev: LED, možnost 7 različnih barv / daljinsko upravljanje
Tip osvežilca: Aromatski ultrazvočni osvežilec zraka
Garancijska doba: 12 mesecev