Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00

DIFUZOR JUNO

 29,90 z DDV

  • V celoti obdan z LED lučjo in primeren za v tako otroške sobe kot spalnice.
  • Odlična rešitev za otroke, ki se bojijo teme.
  • Svetloba je možna v 7 različnih barvah: ZELENA, SVETLO/TEMNO MODRA, RDEČA, RUMENA, ROZA, BELA
  • ZELO PRIMEREN TUDI ZA OTROŠKO SOBO 
Na zalogi
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

AROMATERAPIJA V VAŠEM DOMU

Bi radi stopili v sobo ter takoj začutili svež zrak in vonj, ki vas pomiri ter razvedri obenem? Naj bo to vonj sivke, cimeta, limone ali kateregakoli drugega, ki vam je ljub? Potemtakem je difuzor prava stvar za vas!

Se spominjate, ko ste šli zadnjič v terme ali zdravilišče? Ravno tam so namreč najpogosteje uporabljeni. Seveda pa lahko z našimi elektronskimi difuzorji pričarate mehkejši, bolj prijeten zrak tudi doma ali v pisarni.

DIFUZOR, KOT VLAŽILEC ZRAKA

V domu difuzor služi večim stvarem, primarno vlaženju zraka ter odišavljenju le-tega z uporabo eteričnih olj. Kako deluje? Difuzor razbije eterično olje na mikrodelce in ustvari meglico, ki se razprši v prostor, ga prijetno odišavi in pri tem olja ne segreva zato olje ohrani terapevtske lastnosti. Je popolnoma tih ter ne moti živali. Učinek začutite že po nekaj sekundah. Ponavadi se ga postavi v dnevno sobo ali spalnico, s čimer boste navdušili goste, tako kot tudi svojo boljšo polovico.

Zelo primeren je za rabo v jesenskem in zimskem času, ko začnemo stanovanja ogrevati in je v stanovanju suh zrak. Pogosto to pripelje do težav z dihali, suhe kože, prehladov, ipd. Višji odstotek vlage v zraku definitivno pomaga ter preprečuje dotične probleme. Primeren je tudi, če v stanovanju majhni otroci, tukaj samo pazite, da dodajate naravna eterična olja in ne sintetičnih. Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna priporočamo vlivanje destilirane vode.

DEKORATIVNI ELEMENT, KI POLEPŠA VAŠ DOM

Niso pa samo zelo uporabni, saj imajo vsi naši difuzorji zelo estetski izgled, kar doda dekorativno funkcijo.  Vsi so opremljeni z LED lučkami, katere se lahko spreminja po želji. V rahlo zatemnjenem prostoru pričarajo res čarobno vzdušje.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Velikost: 105mm x 140mm
Teža: 192g
Delovna napetost: DC 24V
Način vlaženja: Konstantno / s presledki
Območje delovanja: Optimalno med 20 m2 in 30 m2
Prostornina rezervoarja: 100ml
Osvetlitev: LED, možnost 7 različnih barv
Tip osvežilca: Aromatski osvežilec zraka z ultrazvokom
Garancijska doba: 12 mesecev

 

ŽELITE V VAŠ DIFUZOR DODATI KVALITETNA, NARAVNA ETERIČNA OLJA? KLIKNITE TUKAJ —-> ETERIČNA OLJA IN VSE ZA AROMATERAPIJO