Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
7 skrivnosti uspeha

7 skrivnosti uspeha

7 skrivnosti uspeha, knjiga v kateri je ključ, ki vam bo odprl vrata do uspešnejšega življenja

Ne, nisem ta pravi naslov za skrivnosti uspeha, vsaj ne še ;), sem pa našla knjigo in avtorja, ki pa te skrivnosti dobro pozna. Ne dolgo nazaj, sem prvič zasledila Dr. Kenana Crnkića, ki je uspešen poslovnež, predavatelj, bloger, motivacijski govornik, itd. Njegovo način motivacije, me je dejansko motiviral in po domače “brcnil v zadnjico”, da sem se začela spraševati, kaj delam narobe. Začela sem poslušati, katere so navade uspešnih ljudi. Seveda razumljivo, ko me nekja pritegne, brskam in brskam, poslušam in kar požiram modrosti, ki jih imajo nekateri ljudje, z upanjem, da tokrat pa je to pravi recept za uspeh. Ne vem,vendar mene je enostavno prepričal, da moram začeti delati spremembne in to v svojem vsakodnevnem življenju, vsak dan posebej. Običajno me ne prepirčajo naslovi, ki obljubljajo “instant” rešitev, vendar tokrat… Všeč mi je, kako kratek in jedrnat je in hkrati v kratkem času pove veliko. Enostavno to knjigo sem želela imeti. Govorim o novi knjigi 7 Skrivnosti speha, Dr. Kenana Crnkića, ki je dejansko priročnik, ker je vedno lahko pri roki ;). Motivira te lahko na vsakem koraku in imate jo lahko vedno s seboj.

Med brskanjem sem našla nekaj video posnetkov, ki so me dejansko zmotivirali in resnično upam, da bodo tako, kot so meni dali motivacijo, da vendarle nekaj spremenim, tudi vam v pomoč. Čisto enostavni in kratki videi, vam bodo dali nekaj idej, kako spremeniti vaše navade in predvsem določiti vaše prioritete.

Dr. Kenan Crnkić je bil gost v oddaji ZVEZDANA, ki si jo lahko ogledate TUKAJ!

1.Prvi video si ogledate tukaj —-> STOP doing lista 

2.Drugi video si ogledate tukaj—-> TO DO lista 

3. Tretji video si ogledate tukaj —-> TO BE lista

4. Dodajam še en pomemben video —-> Kako postaviti i ostavriti svaki cilj

Naj vam bo knjiga v pomoč na vaši poti. Mene so videi in knjiga spodbudili k spremembam, predvsem pa potrjujejo pregovor pametni pišejo.😉

Bojana Zmazek Mesec

knjiga 7 skrivnosti uspeha

 

 

Napiši komentar