Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Osebno svetovanje: SPOZNAJ SE

Osebno svetovanje: SPOZNAJ SE

 65,00 z DDV

1-urno osebno “coaching” svetovanje.

Pri osebnem coachingu opredeliva jasne, ambiciozne cilje. Na pot doseganja ciljev se podamo s spremembo miselnih omejitev in neproduktivnih navad v koristno vedenje, ki vam omogočata nadzor v vseh okoliščinah. Delo je podprto z različnimi metodami in procesi, ki vam omogočijo resnično učinkovitost in izpolnjenost, ter napredek. Najpogostejši rezultat osebnega coachinga je občutek notranjega miru, ki nastane pri sprejemanju ustreznih odločitev za nadzor nad zunanjimi okoliščinami.

 

SKU 24599
Kategorija
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Kaj so rezultati osebnega coachinga?

Psihološko se boste osvobodili zavirajočih prepričanj.

  • Spremenili boste čustvene odzive v izbranih situacijah
  • Priložnosti boste ustvarjali tam, kjer ste prej videli le težave
  • Konstruktivno, mirno in učinkovito vedenje
  • Dramatično boste povečali svojo učinkovitost in rezultate
  • Povečali boste tudi svojo ustvarjalnost in našli nove načine miselne naravnanosti
  • Razvili boste nove veščine in posledično bodo rezultati prisotni še dolgo v prihodnosti.

Običajno coaching poteka enkrat na 14 dni, po eno uro. Srečanja so lahko tudi bolj pogosta, ali v daljših časovnih obdobjih, odvisno od vaših potreb. Na prvem srečanju se bova pogovorila o izzivih, željah in vaših ciljih. Na osnovi analize problema, bom lahko podala približne časovne okvirje in pričakovane rezultate (kaj je mogoče, do katere mere in v kakšnem času je možno spremembe doseči).

OPOZORILO: Hipnoterapija ne nadomešča svetovanja oziroma zdravstvene oskrbe usposobljenega zdravstvenega delavca. Vse informacije, ki jih prejmete oziroma vam jih priporočim, so namenjene v izključno izobraževalne namene. Varujem vašo zasebnost. Vsi podatki o klientih se obravnavajo kot strogo zaupni.