Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Posamezna hipnoterapija: DELAM PREMIK

Posamezna hipnoterapija: DELAM PREMIK

 80,00 z DDV

Posamezna hipnoterapija: DELAM PREMIK

1,5 -urna hipnoterapija in svetovanje.

To hipnotično srečanje je namenjeno, morda manjšim izzivoma, kjer se napredek lahko pozna tudi že po enem srečanju, lahko pa tudi večjim podvigom in vam bolj ustreza, da se sproti odločate o svojih korakih glede na želje in potrebe. Po vaši želji se lahko sproti dogovarjava v primeru, da bi želeli občasno ponovno srečanje, ker vam blagodejno služi in se oglasite, ko začutite, da potrebujete premik in spodbudo na določenem področju.

 

SKU 24585
Kategorija
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Na pot doseganja ciljev se podamo s spremembo miselnih omejitev in neproduktivnih navad v koristno vedenje, ki vam omogočata nadzor v vseh okoliščinah. Delo je podprto z različnimi metodami in procesi, ki vam omogočijo resnično učinkovitost in izpolnjenost, ter napredek. Najpogostejši rezultat osebnega hipnotičnega srečanja je občutek notranjega miru, ki nastane pri sprejemanju ustreznih odločitev za nadzor nad zunanjimi okoliščinami.
Pred začetkom vam v ceni paketa pripada 20 minut uvodnega in spoznavnega klica, kjer se spoznava in lahko oba začutiva kako se lahko ujameva in ali vam ta paket ustreza.

V ceno srečanja vam pripada hipnotični transformacijski posnetek, ki ga boste lahko tudi v bodoče dnevno uporabljali. Posnetek seveda ostane vam za vedno in ga lahko kadarkoli poslušate, ko potrebujete spodbudo in pozitivno naravnanost.

Kaj so rezultati osebnega hipnotičnega srečanja?

Psihološko se boste osvobodili zavirajočih prepričanj
spremenili boste čustvene odzive v izbranih situacijah
priložnosti boste ustvarjali tam, kjer ste prej videli le težave
konstruktivno, mirno in učinkovito vedenje
dramatično boste povečali svojo učinkovitost in rezultate
povečali boste tudi svojo ustvarjalnost in našli nove načine miselne naravnanosti
razvili boste nove veščine in posledično bodo rezultati prisotni še dolgo v prihodnosti.

Običajno srečanje po želji poteka enkrat na 14 dni, po eno uro in pol. Srečanja so lahko tudi bolj pogosta, ali v daljših časovnih obdobjih, odvisno od vaših potreb. Na prvem srečanju se boste že spoznali s hipnozo in občutili njen blagodejni občutek in lahko rečem, da vsekakor ne boste odšli isti, kot ste prišli.