Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Paket: NOVI JAZ

Paket: NOVI JAZ

 350,00 z DDV

Paket: NOVI JAZ

V tem paketu, že imava strategijo. Paket vključuje 5x hipnoterapijo po približno uro in pol, načeloma tedensko ali po potrebi, glede na problematiko in napredkom in se dogovoriva skupaj.
V paket je vključena tedenska podpora v času trajanja svetovanja, preko maila ali zoom/viber klica, da lahko napredek spremljava in so rezultati hitrejši, saj čutite spodbudo, saj je vsak vaš korak bližje cilju. Pred začetkom vam v ceni paketa pripada 20 minut uvodnega in spoznavnega klica, kjer se spoznava in lahko oba začutiva kako se lahko ujameva in ali vam ta paket ustreza.

SKU 24597
Kategorija
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Delo je podprto z različnimi metodami in procesi, ki vam omogočijo resnično učinkovitost in izpolnjenost, ter napredek. Najpogostejši rezultat hipnoterapij je občutek notranjega miru, ki nastane pri sprejemanju ustreznih odločitev za nadzor nad zunanjimi okoliščinami. Hipnoza blagodejno vpliva na vas, tako da se po hipnoterapiji počutite močni, razbremenjeni in polni nove energije za naslednji korak v življenju. V ceno je vključen hipnotični transformacijski posnetek, ki ga boste ves čas trajanja svetovanj, dnevno uporabljali. Posnetek seveda ostane vam za vedno in ga lahko kadarkoli poslušate, ko potrebujete spodbudo in pozitivno naravnanost.

Psihološko se boste osvobodili zavirajočih prepričanj

  • Spremenili boste čustvene odzive v izbranih situacijah
  • Priložnosti boste ustvarjali tam, kjer ste prej videli le težave
  • Konstruktivno, mirno in učinkovito vedenje
  • Dramatično boste povečali svojo učinkovitost in rezultate
  • Povečali boste tudi svojo ustvarjalnost in našli nove načine miselne naravnanosti
  • Razvili boste nove veščine in posledično bodo rezultati prisotni še dolgo v prihodnosti

OPOZORILO: Hipnoterapija ne nadomešča svetovanja oziroma zdravstvene oskrbe usposobljenega zdravstvenega delavca. Vse informacije, ki jih prejmete oziroma vam jih priporočim, so namenjene v izključno izobraževalne namene. Varujem vašo zasebnost. Vsi podatki o klientih se obravnavajo kot strogo zaupni.