Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Ujeti trenutki – dnevnik najinih doživetij

Ujeti trenutki – dnevnik najinih doživetij

 24,90 z DDV

Ubrana razmerja vključujejo prizadevanje obeh, tako moškega kot ženske, da v odnosu skupaj ohranjata občutke privlačnosti in predanosti, ki se porajajo v obdobju zaljubljenosti. Dnevnik Ujeti trenutki pot do nepozabnih trenutkov v dvoje poenostavlja, saj z iztočnicami za pomenke in idejami za zmenke par podpira, da si vzame več časa za veselje, strast in partnerski odnos.

Opis

Ubrana razmerja vključujejo prizadevanje obeh, tako moškega kot ženske, da v odnosu skupaj ohranjata občutke privlačnosti in predanosti, ki se porajajo v obdobju zaljubljenosti.

Dnevnik Ujeti trenutki pot do nepozabnih trenutkov v dvoje poenostavlja, saj z iztočnicami za pomenke in idejami za zmenke par podpira, da si vzame več časa za veselje, strast in partnerski odnos.

12 tematskih poglavij paru omogoča, da si vsak mesec v letu zavestno vzame čas zase. Z rednimi zmenki doživi še več intimnosti, zaupanja in veselja. Vsako poglavje z uvodno inspiracijo spodbuja k osebnemu razmisleku. Ponuja štiri navdihe za sproščen in poglobljen pogovor, v zaključku pa par preseneti s štirimi predlogi za drugačen zmenek. Skupaj z dodatnimi predlogi za zmenke, ki dopolnjujejo tematska poglavja, pa dnevnik ponuja kar 168 izjemnih priložnosti za (st)rast in hvaležnost v partnerskem odnosu.

Ujeti trenutki z zmenkov v sebi skrivajo dragocen zaklad.

V obdobjih, ko je partnerski odnos na preizkušnji ali ko nekdo v paru drugemu težje izrazi naklonjenost, so lahko ravno dnevniški zapisi odličen temelj za obuditev medsebojne povezanosti. Ob branju utrinkov si par v spomin prikliče pozitivne občutke njune ljubezni in se spomni, kaj vse lepega sta kot par že doživela skupaj. Z dnevnikom doživetij par ohranja njune spomine žive!

Morda se sliši preveč preprosto, a redni zmenki resnično poživijo vsako razmerje. Z vsakim zmenkom se moški in ženska odzoveta na njuno notranjo željo po medsebojnem občudovanju, ki vključuje še obilo sprostitve in skupne zabave. Na njem si privoščita čas za vse tiste stvari, ki ju povezujejo in veselijo, prekineta rutino in odmislita dnevne skrbi. Zmenki v njuno življenje prinesejo nova doživetja, izjemne izkušnje ter obilje priložnosti za intimnost, užitek in radost.

Ujeti trenutki je prava knjiga za vse pare, ki ne želijo prepustiti svojega partnerskega odnosa naključju ali običajnemu toku življenja. Pare, ki so dovolj pogumni, da zavestno ustvarjajo harmonijo in srčnost v njem.

Knjiga Ujeti trenutki obsega 168 priložnosti za (st)rast in hvaležnost v partnerskem odnosu, saj vključuje:

  • 12 tematskih poglavij, ki par spodbujajo k razmisleku o preživljanju prostega časa, novih doživetjih in izvirnih zmenkih, njunih koreninah, čaru romantike, čutnosti in intimnosti, pa tudi o hvaležnosti, komunikaciji in uresničevanju sanj;
  • 48 raznolikih iztočnic za pogovor, s katerimi se par uri v izražanju svojih želja, mnenj in občutkov;
  • 48 izzivov in idej za čisto prave in edinstvene zmenke, ki poživijo vsak partnerski odnos.
  • 10 zanimivih predlogov za zmenke skozi vse leto;
  • 40 izvirnih predlogov za sproščene trenutke v dvoje glede na posamezni letni čas;
  • 10 unikatnih predlogov za zmenke doma, ki so še posebej priročni za starše z majhnimi otroki;
  • Poleg tega je knjiga zasnovana kot dnevnik in ponuja kar 76 strani za zapis utrinkov in doživetij para.

Skozi celotno knjigo se prepletajo trije ključni elementi dolgotrajne ljubezni. Spoštljiva in odkrita komunikacija, čas za čutna razvajanja in zabavne dogodivščine ter prostor za ujete spomine z zmenkov.

Ujeti trenutki je izvirno in unikatno darilo za obletnico, poroko, valentinovo, rojstni dan ali ob drugi posebni priložnosti. Je čudovito darilo za prav vse pare, tako tiste, ki so šele dobro začeli hoditi skupaj, kot tiste, ki se poznajo že leta.

Prav tako knjiga podpira vse starše z majhnimi in tudi malo večjimi otroki, ki nimajo varstva zanje, a si želijo novih doživetij v dvoje.

Opis

Majhne podrobnosti o knjigi:
• Trda vezava, šivano z nitjo in unikatnim dizajnom.
• Knjiga ima 156 barvnih strani na 100 g papirju.
• Knjiga je zasnovana kot dnevnik in ponuja kar 76 strani za zapis utrinkov in doživetij para.
• Dnevnik je primeren prav za vse pare, tako tiste, ki so šele dobro začeli hoditi skupaj, kot tiste, ki se poznajo že leta.
• Izvirno in unikatno darilo za obletnico, poroko, valentinovo, rojstni dan ali ob drugi posebni priložnosti.
• Unikaten izdelek, pripravljen in tiskan v Sloveniji.
• Ilustracije so avtorske in jih je pripravila slovenska ilustratorka Mateja Pivk.
• Dnevnik pare spodbuja, da korak za korakom spoznavajo en drugega in v svojo prvo knjigo zapišejo vse tiste dragocene trenutke v dvoje, ki v življenju resnično štejejo.