Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Marjan Maj Čirič: Tišina kot nasilje

Marjan Maj Čirič: Tišina kot nasilje

 15,00 z DDV

Kako je ignoriranje, lastna samopomembnost in lastno samopomilovanje nasilno, ter kako se zoperstaviti z ljubeznijo?

Na tržišču je ogromno knjig o osebni rasti.

Nekatere so podobne, pa vendarle obstaja ogromno načinov, kako boljše živeti. Kako živeti v miru s sabo in drugimi. Kako ljubiti in biti ljubljen. Kako živeti svoje sanje.

Nisem pa zasledil knjige na policah, ki bi obravnavala temo, kako je lahko tišina nasilna. Kako smo s tem, da imamo sebe za kaj več posredno nasilni do drugih, ki nam prej ko slej to tudi vrnejo. In s tem ko imamko sebe za kaj manj smo nasilni do sebe istočasno pa do drugih, ker zahtevamo njihovo pomoč.

Tale knjiga govori prav o tem. Kako izstopiti iz začarenega kroga, če smo mi v kateri od vlog in kako prepoznati odvisne vzorce, ter se jim zoperstaviti na miren način. Kako živeti svoje mirno življenje z vsemi, ki so okrog nas. Kako se zoperstaviti lastni samopomembnosti in samopomilovanju.

Zmeraj imamo izbiro, kako reagiramo. Izbirajmo zavestno in modro. Učimo se na napakah in jih popravljamo. Obvladajmo svoje telo, svoja čustva in svoje misli. Usmerjajmo jih v nam želeno smer. Tako bomo živeli polno, največ naredili zase in vse okrog nas. Ljubimo se.

Na zalogi
SKU 07242
Kategorija
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?