Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Savina Atai: Dieta Popolna 10 in Face Force Yoga: popolni trening

Savina Atai: Dieta Popolna 10 in Face Force Yoga: popolni trening

 34,50 z DDV

Ni na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Knjiga je biblija v prehrani, vadbi in receptih
Za vas imam še več dobrih novic. Kaj če bi vam povedal, da vam lahko dieta Popolna desetka pomaga dlje ohraniti mladosten videz? Veste, čar te diete je v uravnovešenju številnih hormonov, ki igrajo ključno vlogo pri teži in zdravju. Dieta Popolna desetka se osredotoča na deset najpomembnejših hormonov v telesu. Vsak izmed njih izjemno vpliva na druge. In ko je teh deset hormonov v popolnem ravnovesju, se človek znebi odvečnih kilogramov, obenem pa se opazno pomladi.
Dieta Popolna desetka ima manj pravil in omejitev kot druge diete, zaradi katerih ste lačni, nezadovoljni ali manj zdravi. Poleg tega vam ne bo treba nikoli preštevati kalorij, gramov maščob ali odstotka ogljikovih hidratov. Dieta Popolna desetka predstavlja načrt za prehrano za vse življenje. Naj poudarim, da ne gre za hitro, a dolgoročno neučinkovito rešitev.
Za razliko od knjig o dietah, ki omejujejo pestrost jedi na kuhinjo, značilno zgolj za eno državo, dieta Popolna desetka zajema vrhunske okusne jedi iz različnih kultur, od ameriške do vietnamske.
Dieta ponuja pestro izbiro živil, ki zadovoljijo tudi brbončice – od rib, namočenih v šampanjec, do pregrešne skutine torte. Zajema najboljše iz številnih zdravih kuhinj ter to združuje v prehranski načrt, ki se ga lahko drži vsakdo in ima tudi koristi od njega. Predstavljajte si »mednarodno« dieto, primerno za ljudi vseh vrst, a z le peščico pravil in omejitev. Izberite svoj pridevnik. Osupljiva. Neverjetna. Izredna. Nepremagljiva. Vse to velja za enkratno dieto, ki si resnično zasluži »popolno desetko«.
FACE FORCE YOGA: POPOLNI TRENING
Izjava sijoče, navihane šestdesetletnice: »Veš, Savina,« mi je rekla po nekajmesečnem treningu, »ko sem prvič prišla na Face Force Yogo, sem predstavljala ”klub razočaranih gospodinj”. Bila sem brez volje, izčrpana, s kopico odvečnih kilogramov, z vsemi simptomi menopavznih težav; prsi so bile prazne in usmerjene proti jugu, da o obrazu ne govorim … Zdaj prekipevam od energije, telo je dobilo nazaj obliko peščene ure, libido se je spet prižgal, inkontinenca ustavila, celulit stopil, ščitnični hormoni so se izboljšali, prsi so spet zapeljive in stoječe, trebušček plosk, ustni kotički so se dvignili in na moje največje veselje nimam več visečih hrčkastih vrečk pod čeljustjo in podbradka. Pa očke so se mi razprle, čustva odprla. Zdaj definitivno spadam v klub ”Seks v mestu”.«
Njeni rezultati niso plod nobenega čudeža, ampak sistematične obnove celotnega organizma, ki se hvaležno odziva in regenerira, ko dobi to, kar potrebuje. Poleg dveh tedenskih skupinskih treningov je vsak dan doma izvajala vaje za obraz in telo, upoštevala nasvete dr. Sanje Toljan, specialistke za bioidentične hormone, se prehranjevala po načelih diete Popolna deset ter uživala superživila, ki sva jih izbrali na podlagi njenega zdravstvenega stanja. Vsak element je enakovredno pomemben v mozaiku popolnega počutja. Med sabo se podpirajo in potencirajo. Če boste spremenili prehrano, na pravo vadbo pa pozabili, boste dosegli le majhen odstotek potenciala, ki vam je na voljo in vam pripada. Tudi vadba brez pravega nutricističnega načrta vam ne bo nudila vsega, kar potrebujete za optimalen videz in počutje. Ko boste pa oboje povezali – potem je popolnost zagotovljena. Je čista matematika. Vsi členi enačbe so jasni. In vse skupaj je totalno preprosto. Ravno to mi je pri Face Force Yogi najbolj všeč. Tako/zato sem jo tudi naredila.