Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Čudeži, Avtor: Edita Kurent

Čudeži, Avtor: Edita Kurent

 19,90 z DDV

Knjiga upanja, moči, vere in pozitivnega pogleda na svet!

Z globokim zaupanjem v življenje in v božansko vodstvo, ki nam ne daje odgovorov na ravni razuma, je moj namen podpora od življenja utrujenim in izčrpanim popotnikom.

SKU 14534
Kategorija
Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

“Zavedam se, da če so se stvari tako zložile, je na meni samo, da sprejemam in se učim, seveda z veliko hvaležnostjo. Sladek priokus popolne predaje. Koliko nitk se je moglo stkati, da je nastala ta preproga, po kateri ravno sedaj stopam? Le kaj bo tokrat moja lekcija, kakšno bo sporočilo tega nenavadnega potovanja? Čutim, da bo nekaj posebnega. V sebi čutim radost, ki jo prinaša neznano. Čutim, da se pripravlja pustolovščina. Ja, življenje res ni dolgočasno, vsaj moje ne.

Čudeži se še kar vrstijo. Prišli so trenutki, ko sem si rekla, da je prelepo, da bi bilo res. Življenje občutim kot valovanje. Enkrat se znajdeš visoko, na vrhu vala, navdušen nad višino in pogledom, že naslednji trenutek te potegne v njegovo dolino, ko se moraš na moč truditi, da te voda ne pogoltne. Ni mogoče ostati ves čas zgoraj. Pomembno je le, kako kvalitetno nam uspe preživeti naš dan. Koliko radosti nam uspe vtkati vanj, koliko ljudi osrečiti. Orli ne bežijo pred nevihto, ampak izkoristijo veter, da se dvignejo še višje. Življenjske situacije pridejo kot nevihta. Izkoristimo jih kot orli, ne kot kokoši, ki se umaknejo v kokošnjak.

Z globokim zaupanjem v življenje in v božansko vodstvo, ki nam ne daje odgovorov na ravni razuma, je moj namen podpora od življenja utrujenim in izčrpanim popotnikom.

O AVTORJU:

“Uspešnosti v življenju ne merim po stopnji izobrazbe niti po količini pridobljenega imetja, ampak po zmožnosti delovanja iz čiste ljubezni in prenosa svetih moči na soljudi, da bi le-ti ohranili upanje in vero. Če uspemo razumeti, da v vsaki naši celici pleše božansko in smo del tega plesa, ne bomo samo uspešni, srečni in polni milosti. Spoznali bomo, da vse prihaja k nam tako, kot naj bi bilo, kot mora biti in kot bi lahko bilo.”

Edita Kurent

Avtorica: Edita Kurent

  • Število strani: 148
  • Prva izdaja: oktober 2018
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava z zavihki

Mnenja bralcev

Edita Kurent, ženska, ki jo življenje preizkuša, nam razgrinja svojo zgodbo, stkano iz bolečine, upanja, boja za življenje in iskanja lastnih virov preživetja ob pomoči drugih. Samoizpraševanje, veslanje v morju neskončnih možnosti, brezpogojna ljubezen, odpuščanje in pristna vera vase in v življenje samo, so ključne besede iskalcev – in, tisti, ki išče tudi najde – prave ljudi, prave možnosti in priložnosti ob pravem času – gre za sinhronost vsega, kar nosimo v sebi, le pustiti moramo, da se zgodi. Pisateljica s svojo zgodbo odpira upanje in daje pogum vsem nam, ki smo na poti življenja – da bi ga sprejeli in živeli tako, kot je; nič več in nič manj.

Sama pravi: »Če uspemo razumeti, da v vsaki naši celici pleše božansko in smo del tega plesa, ne bomo samo uspešni, srečni in polni milosti. Spoznali bomo, da vse prihaja k nam tako, kot naj bi bilo, kot mora biti in kot bi lahko bilo.« Knjiga bo pomagala vsem, ki se srečujemo z življenjskimi preizkušnjami.

Sabina Burkeljca, Bukla

Po prihodu iz službe sem si vzel čas in vzel v roke tvojo knjigo Čudeži. Prebral sem jo v enem sunku. Kaj naj rečem? Brez besed. Tea in Neja sta me cel popoldan spraševali zakaj jočem, pa sem rekel, da od sreče in od žalosti (tako kot zdajle). Od žalosti, ker bi ti lahko v svojih nerodnih najstniških letih malce polepšal življenje in od sreče, ker sem te znova spoznal. Čudovita si, ampak to že tako veš.

Kaj si doživela je tako veliko, kot je velik svet. Življenje nam nudi izzive, nekaterim velike, nekaterim manjše. Tisti, ki dobijo velike izzive so veliki ljudje, tisti ki manjše, so manjši. Moja Edita … bodi vse in še več, bodi življenje.

Branko Dvoršak

Danes sem v enem kosu prebrala tvojo knjigo Čudeži, kar nisem je mogla pustiti, ker me je tako navdušila. V njej si razkrila svojo dušo in obenem tudi duše mnogih.

Zelo pogumna borka si in ne moreš si zamisliti kaj ti je življenje dodelilo in kljub vsemu si ob tem še zrasla. Ker imaš pisateljski dar, mislim, da boš še nadaljevala in nas navduševala še v prihodnje.

Agnes Luin Jeverica

Po pravici povedano nisem pričakoval nekega presežka od knjige, ker, tako sem bil prepričan, ne boš pisateljsko spravila svoje izjemne zgodbe na papir. Ko sem slišal, da je knjiga že tu, sem si misli, to je brzi ekspres … Ker, če hočeš tazaresno knjigo napisat, moraš imet ustvarjalni mir, čas … Vsak, ki je že poskušal kakšen resen tekst napisat, ve, koliko časa se lahko vrtiš okrog enega stavka.

Potem pa … adijo! Res presežek! Prava kombinacija zgodbe, globokih življenjskih resnic, vse osnovane na svojih izkušnjah. In zaradi česar je to najboljša knjiga; ker je napisana ISKRENO.

Aja pa še to: tista prilika o kurah in orlih zmaga, nisem še slišal te primerjave. Mene je knjiga na trenutke dvignila, čeprav sem več časa razmišljal, kako zmoreš; da je to nepredstavljiva pot za navadne smrtnike.

Branko Hostnik

Knjiga Čudeži bralca nagovarja k temu, da se ustavi, prisluhne in vidi. Za dolg, globok trenutek te potegne vase in povabi, da le si. Predan trenutku, pogumno ranljiv in z brezpogojnim zaupanjem v življenje. Je tudi zgodba o predaji in moči, ki se lahko rodi le, ko izpustimo umski nadzor in prisluhnemo srcu.

Sarabraj-Tjaši Artnik Knibbe

Le redko se zgodi, da se ob knjigi nasmejem in hkrati zjočem, da me navdahne z upanjem in hkrati obogati z močnimi življenjskimi nauki in katere globino bom lahko zares dojemala šele z leti. Knjiga Čudeži (Edita Kurent) mi je dala vse to in še več: ko sem obrnila zadnji list, sem se čutila pomirjeno in varno v tem svetu, obenem pa zaznala zanos upanja, da ne glede na to, kaj se mi v življenju zgodi, ne obupam, ampak iščem rešitve ter dobro v stvareh in ljudeh.

Petra Škarja