Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00

Nihalo Izis-6

 24,90 z DDV

Nihalo Izis, poimenovano po egipčanski boginji Izidi, sodi med najbolj znane tipe radiestezijskih nihal.
Uporabljamo ga za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, odmerjanje in diagnosticiranje.
Material: medenina z zlato prevleko.

Ni na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Radiestezijsko nihalo Izis, poimenovano po boginji Izidi, je staroegiptovskega izvora in primerke tako oblikovanih nihal so našli v izkopanih egiptovskih sarkofagih.
To nihalo je vsestransko uporabno za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, doziranje, pa tudi za diagnosticiranje in kromoterapijo, ker oddaja in sprejema vse energetske frekvence.
Pri diagnosticiranju dobimo z njim vse potrebne energetske in zdravstvene informacije.
V kromoterapiji lahko drugim dovajamo z miselno opredelitvijo vse možne energetske barve, ali pa avtomatično vse potrebne energije za odpravljanje nepravilnosti energetskega sistema in potrebne energije za izboljšanje zdravja.
Konica nihala Izis seva belo barvo, zato je povsem neškodljivo in ga lahko nosimo tudi v neposredni bližini telesa.
Če se miselno opredelimo, naj nihalo pri enaki dolžini vrvice samodejno uravnoveša vse barvne frekvence, bo začelo pri prenosu opisovati različno velike kroge v eni ali drugi smeri, kar pomeni, da dodaja potrebne energije ali odvzema odvečne, dokler ne zaniha v smeri “nevtralno”, kar pomeni prenehanje energetskega uravnovešanja. Če se nihalo vmes za nekaj časa ustavi, to pomeni, da pač oddaja ali odvzema neko energijo in to še ne pomeni konca delovanja.
Po delu z nihalom prekinemo energetski kanal in uredimo svoj energetski sistem.
Nihalo je pregledano glede na osnost sevanja. Moški desničar mora uporabljati nihalo s pozitivno polarizirano konico, ženska desničarka pa nihalo z negativno polarizirano konico. Levičarji obratno.
Nihalo Izis-6 je izvedba s šestimi resonatorji. (Prenaša močnejše energije kot nihalo Izis-4, a zahteva tudi nekaj več energije.)