Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Ščepec védenja (trda vezava): Zamolčane zdravilne moči začimb

Ščepec védenja (trda vezava): Zamolčane zdravilne moči začimb

 38,00 z DDV

Ko enkrat ugotovite, kakšne moči se skrivajo v začimbah, se spremeni vaše dojemanje zdravja in bolezni. Knjiga Ščepec Védenja ni zgolj prestavitev novih začimb in novih težav, pri katerih lahko te pomagajo. Je predvsem poglobljeni korak k odpiranju lastnih moči, da lahko vse navedeno začutimo tudi sami in z rastlinami vzpostavimo popolnoma drugačen odnos.

Kot pravijo avtorice: „Védenje je veliko več kot zgolj znanje.“ In prav to danes potrebujemo.

Knjiga prinaša združitev vedenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta in sodobnih znanstvenih spoznanj, ki nedvomno potrjujejo, da so začimbe modra, varna in učinkovita naravna zdravila.

Opis izdelka

Priča smo vse bolj agresivnim poskusom kapitala, da se polasti zdravja in zdravil. V tej luči predstavlja knjiga Ščepec Védenja revolucijo v načinu mišljenja, videnja in čutenja zdravilnih moči narave.

Ne bo vam povedala zgolj, kaj začimbe zmorejo, temveč tudi, zakaj in kako. Zakaj tistega, kar so naši predniki znali prebrati v naravi, ne bi zmogli tudi mi? Možnost, da se lahko ozdravimo sami, na varen način in brez velikih stroškov, je naša pravica! To je eden izmed temeljev svobode vsakega posameznika.
Knjiga prinaša združitev védenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta in sodobnih znanstvenih spoznanj, ki nedvomno potrjujejo, da so začimbe pametna, varna in učinkovita naravna zdravila.
Pomagajo tudi tam, kjer uradna medicina nima rešitev in zdravi zgolj simptome – pri virusu HIV, herpesu, okužbah z bakterijami, odpornimi na antibiotike, pri multipli sklerozi, demenci, Alzheimerjevi in Parkinsonovi bolezni, boleznih srca in ožilja, hormonskih težavah itd.

In ker so trditve, ki jih boste v tej knjigi prebrali, včasih zares osupljive, je temu primerna tudi teža dokazov, ki še nikoli v svetovni literaturi niso bili zbrani in objavljeni na enem mestu.

Tehnične specifikacije:
400 barvnih strani
format 160 x 230 mm
trda vezava, šivano, plastificirano.

Ni na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Dodatni opis

Ščepec Védenja – zamolčane zdravilne moči začimb

Priča smo vse bolj agresivnim poskusom kapitala, da se polasti zdravja in zdravil. V tej luči predstavlja knjiga Ščepec védenja. revolucijo v načinu mišljenja, videnja in čutenja zdravilnih moči narave.

Ne bo vam povedala zgolj, kaj začimbe zmorejo, temveč tudi, zakaj in kako. Zakaj tistega, kar so naši predniki znali prebrati v naravi, ne bi zmogli tudi mi? Možnost, da se lahko pozdravimo sami, na varen način in brez velikih stroškov, je naša pravica! To je eden izmed temeljev svobode vsakega posameznika.

Knjiga prinaša združitev Védenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta in sodobnih znanstvenih spoznanj, ki nedvomno potrjujejo, da so začimbe modra, varna in učinkovita naravna zdravila.

Pomagajo tudi tam, kjer uradna medicina nima rešitev in zdravi zgolj simptome –pri virusu HIV, herpesu, okužbah z bakterijami, odpornimi na antibiotike, pri multipli sklerozi, demenci, Alzheimerjevi in Parkinsonovi bolezni, boleznih srca in ožilja, hormonskih težavah itd.

In ker so trditve, ki jih boste v tej knjigi prebrali, včasih zares osupljive, je temu primerna tudi teža dokazov, ki še nikoli v svetovni literaturi niso bili zbrani in objavljeni na enem mestu.

Knjigo si lahko podrobneje ogledate na: